Παιχνίδια εις βάρος του Αρη, αλλά και του Θεόδωρου Καρυπίδη από συγκεκριμένους δημοσιογραφικούς κύκλους καταγγέλλουν οι κίτρινοι, με τον ισχυρό άνδρα του Αρη να είναι έντονα ενοχλημένος με όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με τα διαρρέονται από το περιβάλλον του Καρυπίδη, το αφεντικό των κιτρίνων έλεγε ότι κάποιοι δημιούργησαν θέμα από το πουθενά και προσπάθησαν να χαλάσουν τη σχέση του με τον Αλέξη Κούγια, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να εκτεθούν στα μάτια των φιλάθλων του Αρη.

Συγκεκριμένα, ο Καρυπίδης φέρεται να είπε στους συνεργάτες του: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί από το πουθενά κάποιοι κύκλοι θέλησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στις σχέσεις μου με τον Κούγια. Η σχέση μας είναι πολύ καλή σε όλα τα επίπεδα, αλλά οι γνωστοί δημοσιογραφικοί κύκλοι που ενοχλούνται από τον Αρη θέλουν να προκαλούν εντάσεις χωρίς λόγο.

Ξέρω ότι ο Αρης τους ενοχλεί και ξέρω ότι στενοχωριούνται με όσα συμβαίνουν και θα συμβούν στον Αρη. Ο κόσμος πλέον τους έχει πάρει χαμπάρι, όμως και τώρα εκτέθηκαν για μια ακόμη φορά. Και θα συνεχίσουν να εκτίθενται. Από τη στιγμή που ξεμπροστιάστηκαν και έλαμψε η αλήθεια, την οποία σκοπίμως απέκρυψαν , πρέπει να διευκρινίσω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Κούγια».


Πηγή:filathlos.gr
Νεότερη Παλαιότερη