Την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League θέλει να πάρει απόψε (21:00) κόντρα στη Βασιλεία ο ΠΑΟΚ, ο οποίος καλείται να «προστατέψει» το υπέρ του 2-1 στην Τούμπα.

Ο μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου του Βορρά Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έχει τεθεί εκτός «μάχης», λόγω του προβλήματος στο γόνατο που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί και πριν μια εβδομάδα στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

Έτσι, ο τεχνικός των ασπρόμαυρων Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Βιεϊρίνια αριστερά και τον Μάτος δεξιά, με τους Βαρέλα-Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας.

Ο Μαουρίτσιο με τον Κάνιας θα είναι στα χαφ και ο Πέλκας μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο. Ο Λημνιός θα αγωνιστεί στο δεξί «φτερό» της επίθεσης και ο Ελ Καντουρί στο αριστερό, με τον Πρίγιοβιτς να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Στην αντίπερα όχθη, παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο Αλεξάντερ Φράι δεν σκοπεύει να κάνει πολλές αλλαγές στο σχήμα της ελβετικής ομάδας.

Στο τέρμα θα είναι ο Ομλίν, ενώ στην άμυνα θα ξεκινήσει η τετράδα Ριβέρος, Σούκι, Μπαλάντα και Βίντμερ. Στο κέντρο, Ζούφι και Φράι είναι τα φαβορί, ενώ μεσοεπιθετικά θα ξεκινήσουν οι Οκαφόρ, Καλούλου, ΦανΒολσφίνγκελ και στην κουρφή της επίθεσης ο Αγιέτι.



Πηγή:filathlos.gr
Νεότερη Παλαιότερη