Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να κινείται σε… ρυθμούς Μπενφίκα, μετά και το θετικό αποτέλεσμα (1-1) χθες στη Λισαβόνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει ξεχάσει το θέμα της ενίσχυσης.

Αν μάλιστα καταφέρει να κάνει την υπέρβαση, αφήνοντας εκτός τους «αετούς», τότε δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα στο μεταγραφικό κομμάτι. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι ο Δικέφαλος του Βορρά θα αποκτήσει έναν αριστερό μπακ που θα πλαισιώσει τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο εκλεκτός είναι ο Αλίν Τόσκα της Μπέτις. Φυσικά και οι άνθρωποι του συλλόγου και κυρίως οι Ιβάν και Γιώργος Σαββίδης θα ήθελαν τον Κώστα Σταφυλίδη, αλλά πρόκειται για μία ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Γι’ αυτό, και οι ιθύνοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης έσπευσαν να συμφωνήσουν με την ισπανική ομάδα για τον δανεισμό του Ρουμάνου παίκτη για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς 1,3 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με πληροφορίες, το deal αναμένεται να «σφραγιστεί» πολύ σύντομα.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε 8 συμμετοχές με την ομάδα της Ανδαλουσίας και 13 με τη Μπενεβέντο την περασμένη σεζόν, αναμένεται να βρεθεί σήμερα στα γραφεία της ασπρόμαυρης ΠΑΕ στην Τούμπα για να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας για τον ετήσιο δανεισμό του.


filathlos.gr
Νεότερη Παλαιότερη