Μετά την επιτυχία των δύο σεμιναρίων του Ιουνίου και του Ιουλίου και λόγω της αυξημένης ζήτησης, ο σκηνοθέτης Γιάννης Παρασκευόπουλος (Festen, Πράσινη Γάτα) επιστρέφει στο Θέατρο Τ με το σεμινάριο «Σκηνοθεσία μιας παράστασης – Άξονες δουλειάς». Το τριήμερο σεμινάριο (13,14,15/9) διάρκειας 12 ωρών, που θα πραγματοποιηθεί και πάλι στον χώρο του θεάτρου (Αλεξάνδρου Φλέμινγκ 16, Θεσσαλονίκη), αποτελεί το πρώτο σεμινάριο της νέας σεζόν και σηματοδοτεί την έναρξη του ανανεωμένου εκπαιδευτικού προγράμματος του θεάτρου που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Εκκινώντας από συγκεκριμένα θεατρικά έργα – Γλάρος, Μήδεια, Festen, τα οποία θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες, σκοπός του πρακτικού αυτού σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση των συμμετεχόντων στη μεθοδολογία σκηνοθεσίας μιας θεατρικής παράστασης, από την ανάλυση του κειμένου και των χαρακτήρων, την επιλογή των συνεργατών, την προσέγγιση και το χτίσιμο κάθε ρόλου, τις διαδικασίες casting και προβών, μέχρι την παρουσίαση μιας παράστασης στη σκηνή.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που είτε ενδιαφέρονται για τη σκηνοθεσία θεατρικών παραστάσεων, είτε ασχολούνται με τη σκηνοθεσία, σε ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Ημέρες & ώρες σεμιναρίου: 13, 14 & 15 Σεπτεμβρίου, 18:00 – 22:00

Χώρος διεξαγωγής σεμιναρίου: Θέατρο Τ, Αλεξάνδρου Φλέμινγκ 16, Θεσσαλονίκη

Κόστος συμμετοχής: 80€ (εξόφληση έως και τις 5/9) ή 90€ (50% προκαταβολή έως και τις 5/9 και εξόφληση την πρώτη μέρα του σεμιναρίου)

Φόρμα συμμετοχής: https://bit.ly/2Nv4IDD

Περισσότερες πληροφορίες: theatrotaf@gmail.com | 2310 854 333
Νεότερη Παλαιότερη