Με… φόρα από το Μπορίσοφ ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στις 6:15 το απόγευμα τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Τούμπας για την 6η αγωνιστική της Super League.

Οι Θεσσαλονικείς θα επιχειρήσουν να κάνουν το απόλυτο στο ελληνικό πρωτάθλημα, φτάνοντας τους 16 βαθμούς, και παράλληλα το βράδυ θα περιμένουν ένα θετικό για εκείνους αποτέλεσμα στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Σε περίπτωση που τα καταφέρουν, θα κάνουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους το 6 στα 6.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει επιστήσει την προσοχή των παικτών του στην αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα της Ριζούπολης, η οποία «καίγεται» για βαθμούς, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Ρουμάνος προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά δεν υπολογίζει τον ανέτοιμο Ελ Καντουρί, ενώ εκτός παραμένει ο Ουάρντα που «πληρώνει» την αντίδρασή του πριν από μερικές εβδομάδες, όταν δεν επρόκειτο να ξεκινήσει ως βασικός απέναντι στην Ένωση.

Την ασπρόμαυρη εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα και Βιεϊρίνια.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μαουρίσιο και ο Κάνιας, με τον Ζαμπά, τον Πέλκα και τον Λημνιό να βρίσκονται πίσω από τον Πρίγιοβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ρέι, Τόσκα, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μπίσεσβαρ, Καρέλης και Ακπόμ, καθώς εκτός έμειναν οι Χατσερίντι (δέχτηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική στη χθεσινή προπόνηση), Κίτσιου και Μαλεζάς.

Ο Απόλλων από την πλευρά του, γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά θέλει να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο και να διεκδικήσει ό,τι μπορεί. Πρεμιέρα στον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για τον Γιάννη Μαντζουράκη που πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή των κυανόλευκων αποτελείται από τους: Χουάντερσον, Βάσιτς, Λούκιτς, Τζανετόπουλο, Βαφέα, Κοντοέ, Στάθη, Ναδάλες, Γκονζάλες, Γκίνο, Ντ' Ούρσο, Κονέ, Μπεντινέλι, Πέδρο, Ακόστα, Μάντζιο, Τριάδη, Σικαμπάλα και Γκαρός.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Τάσης (Ηπείρου).


filathlos.gr
Νεότερη Παλαιότερη