Μια θέση ανάμεσα στα φημισμένα σουηδικά κεφτεδάκια και τους σολωμούς, βρήκε ο ελληνικός παραδοσιακός μουσακάς και το γιαούρτι, σε εστιατόριο της ΙΚΕΑ στην Ιαπωνία!

Ειδικότερα, πρόκειται για το εστιατόριο του ΙΚΕΑ στο Μισάτο, «Πόλη Φιλοξενίας της Ελλάδας» για το Τόκιο 2020.

Για του λόγου το αληθές αλιεύσαμε και τις αποδεικτικές φωτογραφίες από τα social media και όπως μπορείτε να δείτε ήταν μάλιστα το πιο ακριβό πιάτο του εστιατορίου.



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; 
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

starxeiamas
Νεότερη Παλαιότερη