Όλα περιστρέφονται γύρω από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ. Η Αλ Ιτιχάντ δήλωσε πρόθυμη να πληρώσει τη ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ και έχει πάρει τα… μυαλά του παίκτη, προσφέροντάς του για 4,5 χρόνια ποσό που με τα μπόνους μπορεί να φτάσει τα 30 εκατομμύρια.

Ο Σέρβος φορ παρότι αρχικά δήλωνε αποφασισμένος να παραμείνει, πλέον δείχνει να το έχει πάρει απόφαση βλέποντας, πως οι Άραβες του προσφέρουν 440.000 ευρώ τον μήνα!

Η μεταγραφή θα είχε ήδη ολοκληρωθεί αν η Αλ Ιτιχάντ έδινε εφάπαξ όλο το ποσό της ρήτρας στον Δικέφαλο του Βορρά και δεν παζάρευε να το πληρώσει σε δόσεις. Όμως, είναι πολύ πιθανό τελικά να καταβάλει ολόκληρο το ποσό άμεσα και τότε οι Θεσσαλονικείς δεν θα μπορούν να προβάλουν καμία αντίσταση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως επίκειται ραντεβού ή έστω επικοινωνία του ίδιου του Ιβάν Σαββίδη με τον 28χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή. Είναι προφανές πως ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να χάσει το βαρύ του «πυροβολικό» τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν.  Γι’ αυτό και θα γίνει μία προσπάθεια να μεταπειστεί και να παραμείνει τουλάχιστον ως το καλοκαίρι, προκειμένου να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, στον Δικέφαλο του Βορρά έχουν ήδη αρχίσει να ρίχνουν κλεφτές ματιές στην αγορά, προκειμένου εφόσον αποχωρήσει τώρα ο Πρίγιοβιτς να αποκτηθεί ο αντικαταστάτης του, με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ να έχει κάνει ήδη μία  πρώτη επαφή τόσο με τον Μάρκους Μπεργκ όσο και με την Αλ Αΐν, στην οποία και ανήκει ο Σουηδός φορ, αλλά είναι σαφές πως η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη.



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; 
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.


filathlos.gr
Νεότερη Παλαιότερη