Οι Les Au Revoir με ανεβασμένη διάθεση και αγαπημένες μελωδίες από το παρελθόν επιστρέφουν την Παρασκευή 29 Μαρτίου στο αγαπημένο τους Jollity All Day Experience στη πλατεία Ευόσμου (τηλ. 231 075 9409), για να μας προσφέρουν ακόμα μια μοναδική βραδιά.

Το αγαπημένο συγκρότημα, με την ιδιαίτερη προσέγγιση του σε παλαιότερες συνθέσεις, έχει καταφέρει να ξαφνιάζει ευχάριστα τον ακροατή με τον ιδιαίτερο ήχο του και την δυναμική σκηνική παρουσία του. Οι Les Au Revoir στο play list τους πρωτοτυπούν και συνδυάζουν αρμονικά πολλά είδη μουσικής, από διαφορετικές εποχές και από διάφορες γωνίες του κόσμου. Κάθε ζωντανή τους παράσταση είναι ένα μουσικό ταξίδι, με έντονες ερμηνείες σε Bossa Nova, Swing και Lounge ρυθμούς, που σίγουρα θα σας οδηγήσουν σε τόπους μαγικούς!

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου το Jollity All Day Experience υποδέχεται για ακόμα μια βραδιά τους Les Au Revoir όπου με τις ξεχωριστές μελωδίες τους και τους ιδιαίτερους ρυθμούς τους θα μας χαρίσουν στιγμές γεμάτες χορό, κέφι, χαμογέλα και όμορφες αναμνήσεις!

Οι Les Au Revoir είναι:
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα – programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)
Νεότερη Παλαιότερη