Καφές, καφές, καφές!!!
Όπως κι αν είναι τον λατρεύουμε!
Μερικές ιδέες για να μην τον βαρεθούμε ποτέ!
Δοκιμάστε τες! Κάποιες είναι πικάντικες, κάποιες αρωματικές αλλά όλες γευστικές και ιδιαίτερες, εμπνευσμένες από χώρες του εξωτερικού και από προσωπικά γούστα!
Κάρδαμο- για μια πικάντικη γεύση. Στο εξωτερικό έχει πολλούς fans!
Κανέλα-αρωματική και αντιοξειδωτική! Εκτός από το freddo cappuccino, δοκιμάστε την και στους άλλους καφέδες!
Βανίλια (υγρή ή σε σκόνη)- αρωματική και γλυκιά γεύση (μην βάλετε μεγάλη ποσότητα γιατί πικρίζει)
Παγωτό- τα λόγια είναι περιττά και η απόλαυση μεγάλη! Πειραματιστείτε με όποια γεύση σας αρέσει!
Βούτυρο- κι όμως! Στο εξωτερικό το χρησιμοποιούνε αρκετά, ωστόσο η γεύση που προσφέρει μπορεί να μην τους ικανοποιεί όλους! Δοκιμάστε φρέσκο βούτυρο και όχι τύπου μαργαρίνη.
Λικέρ ή κονιάκ- σαν ιρλανδικός καφές. Δοκιμάστε να βάλετε λικέρ με γεύσεις φρούτων για να απογειώσετε τον καφέ σας! Και φυσικά με μέτρο Ξύσμα από πορτοκάλι ή λεμόνι- και ο καφές γίνεται ένα γκουρμέ ρόφημα! Δοκιμάστε αν θέλετε να βάλετε και ένα κομματάκι πορτοκάλι ή λεμόνι μέσα στον καφέ.
Μέλι- αν δεν το έχετε δοκιμάσει, πρέπει να το κάνετε σύντομα. Αντί για ζάχαρη βάλτε μέλι στον καφέ σας! Προσδίδει μια γλυκιά γεύση (σαφώς πιο υγιεινό από την ζάχαρη) και μια ξεχωριστή, πολύ ιδιαίτερη γεύση!
Γάλα καρύδας- αντί για γάλα. Για μια διαφορετική, εξωτική γεύση στον καφέ!
Αυγό- σίγουρα αυτή η επιλογή είναι για λίγους! Έτσι συνηθίζουν να πίνουν εδώ και χρόνια κάποιοι φανατικού στις βόρειες χώρες της Σκανδιναβίας. Βάζουν ένα ωμό αυγό μέσα στον καφέ και το ανακατεύουν για να γίνει ένα μείγμα.
medlabgr
Όπως κι αν είναι τον λατρεύουμε!
Μερικές ιδέες για να μην τον βαρεθούμε ποτέ!
Δοκιμάστε τες! Κάποιες είναι πικάντικες, κάποιες αρωματικές αλλά όλες γευστικές και ιδιαίτερες, εμπνευσμένες από χώρες του εξωτερικού και από προσωπικά γούστα!
Κάρδαμο- για μια πικάντικη γεύση. Στο εξωτερικό έχει πολλούς fans!
Κανέλα-αρωματική και αντιοξειδωτική! Εκτός από το freddo cappuccino, δοκιμάστε την και στους άλλους καφέδες!
Βανίλια (υγρή ή σε σκόνη)- αρωματική και γλυκιά γεύση (μην βάλετε μεγάλη ποσότητα γιατί πικρίζει)
Παγωτό- τα λόγια είναι περιττά και η απόλαυση μεγάλη! Πειραματιστείτε με όποια γεύση σας αρέσει!
Βούτυρο- κι όμως! Στο εξωτερικό το χρησιμοποιούνε αρκετά, ωστόσο η γεύση που προσφέρει μπορεί να μην τους ικανοποιεί όλους! Δοκιμάστε φρέσκο βούτυρο και όχι τύπου μαργαρίνη.
Λικέρ ή κονιάκ- σαν ιρλανδικός καφές. Δοκιμάστε να βάλετε λικέρ με γεύσεις φρούτων για να απογειώσετε τον καφέ σας! Και φυσικά με μέτρο Ξύσμα από πορτοκάλι ή λεμόνι- και ο καφές γίνεται ένα γκουρμέ ρόφημα! Δοκιμάστε αν θέλετε να βάλετε και ένα κομματάκι πορτοκάλι ή λεμόνι μέσα στον καφέ.
Μέλι- αν δεν το έχετε δοκιμάσει, πρέπει να το κάνετε σύντομα. Αντί για ζάχαρη βάλτε μέλι στον καφέ σας! Προσδίδει μια γλυκιά γεύση (σαφώς πιο υγιεινό από την ζάχαρη) και μια ξεχωριστή, πολύ ιδιαίτερη γεύση!
Γάλα καρύδας- αντί για γάλα. Για μια διαφορετική, εξωτική γεύση στον καφέ!
Αυγό- σίγουρα αυτή η επιλογή είναι για λίγους! Έτσι συνηθίζουν να πίνουν εδώ και χρόνια κάποιοι φανατικού στις βόρειες χώρες της Σκανδιναβίας. Βάζουν ένα ωμό αυγό μέσα στον καφέ και το ανακατεύουν για να γίνει ένα μείγμα.
medlabgr