«Δεν είναι δυνατόν να μην είναι παρούσα η μητέρα. Δημιουργεί σκιές και δίνει... πατήματα στην άλλη πλευρά» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας αναφορικά με την υπόθεση της απαγωγής της 10χρονη Μαρκέλλας.

Μιλώντας στο Open TV ο κ. Κούγιας επισήμανε: «Μη νομίζει ότι η άλλη πλευρά ότι έχουμε κάνει λοβοτομή. Η θέση μας με την κα Ανάσογλου είναι ότι πρέπει να διερευνηθεί ποιοι άλλοι είναι μαζί της σ' αυτό το πράγμα. Με τάση εμμονής, διατυπώνει ότι ήταν μόνη».

Κούγιας για Μαρκέλλα: Αν δεν είχε δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία...

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Αν δεν είχε δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία της και δεν είχε γίνει ο σάλος αυτός -η οικογένεια οφείλει τα πάντα στην δημοσιότητα που πήρε το θέμα- το κορίτσι θα είχε την τύχη της Μαντλίν. Η ποινική δίωξη πρέπει να επεκταθεί σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, λόγω της χορήγησης των ναρκωτικών κοκτέιλ», εκτίμησε ο γνωστός ποινικολόγος.

 

Ανάλογες δηλώσεις έκανε ο κ. Κουγιας μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη και προστίθενται νέα στοιχεία. Στο μικροσκόπιο βρίσκονται όλες οι παράμετροι της υπόθεσης και όλα τα στοιχεία ή ακόμη και ενδείξεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στα ίχνη κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας.

Μεταξύ των ευρημάτων εξετάζονται και κάποια μηνύματα που έχει ανταλλάξει η 33χρονη με άγνωστα άτομα, μέσω διαδικτυακών εφαρμογών. Τα μηνύματα αυτά είχαν σταλεί το κρίσιμο διάστημα κατά το οποίο η γυναίκα κρατούσε φυλακισμένο το παιδί στο διαμέρισμα της και διερευνάται πιθανή σύνδεσή τους με την απαγωγή της Μαρκέλλας.







Πηγή:rthess.gr
Νεότερη Παλαιότερη