Τετ α τετ είχαν σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο προκάτοχός του, Γιάννης Μπουτάρης στο πλαίσιο της εκδήλωσης των αποκαλυπτηρίων της προτομής του Μωυσή Αλλατίνι στους Κήπους της ομώνυμης βίλας. 

Σε αυτή την ολιγόλεπτη συζήτηση ο πρώην δήμαρχος ζήτησε συγγνώμη από τον Κ. Ζέρβα για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς που είχε χρησιμοποιήσει εναντίον του  σε συνέντευξη του, με τον δήμαρχο να εκφράζει την δυσαρέσκεια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν διαψεύδονται από το περιβάλλον του, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας του απάντησε πως από τον ίδιο ούτε η βρισιά ούτε η συγγνώμη έχουν αξία και η συζήτηση έληξε εκεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπουτάρης μιλώντας στον Σταύρο Θεοδωράκη και τους «Πρωταγωνιστές» είχε αναφέρει: «Με τρώει πιο πολύ μια στεναχώρια, αυτός ο μ@@@ας ο Ζέρβας ακύρωσε ουσιαστικά ότι είχαμε ξεκινήσει. Την πεζοδρόμηση της Αγ. Σοφίας, την Πλ. Ελευθερίας, κάτι πεζοδρόμους και ποδηλατοδρόμους που είχαμε προγραμματίσει. Τα ακύρωσε όλα. Αυτός με μισεί. Ακριβώς όπως το λες. Κόμπλεξ. Θέλει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος».

Radio thessalonikh
Νεότερη Παλαιότερη