Άστατος αναμένεται σήμερα ο καιρός με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα κεντρικά και τη Μακεδονία. Προβλέπονται σποραδικές καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές στα νησιά του Ιονίου, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τη Στερεά, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.

Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα σημειώσει λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι σημειώσει αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, κυρίως τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη Θράκη γενικά αίθριος. Στη Μακεδονία αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία. Τα έντονα φαινόμενα το βράδυ θα συνεχιστούν στην κεντρική Μακεδονία, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα εξασθενήσουν.Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Από το απόγευμα στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.

Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Νεότερη Παλαιότερη