Νόστιμη και εύκολη πρόταση για μεσημέρι και βράδυ

Υλικά

4 χοιρινές μπριζόλες (χωρίς το κόκαλο)

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1/2 κιλό φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες

1 συσκευασία σάλτσα μανιταριών

Αλάτι, πιπέρι

Μία πρέζα σκόνη σκόρδου

Εκτέλεση

Βήμα 1

Αλατοπιρερώστε τις μπριζόλες και από τις δύο πλευρές.

Βήμα 2

Κάντε το ίδιο και με τη σκόνη σκόρδου.

Βήμα 3

Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρετε τις μπριζόλες σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.

Βήμα 4

Προσθέστε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια και συνεχίστε το σοτάρισμα για ακόμη 1 λεπτό.

Βήμα 5

Ρίξτε τη σάλτσα μανιταριών, σκεπάστε και χαμηλώστε τη θερμοκρασία.

Βήμα 6

Σιγομαγειρέψτε για 20- 30 λεπτά

Πηγή: newsbeast.gr

Νεότερη Παλαιότερη