Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος βρήκε τη φόρμα του με τη φανέλα της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και τώρα τον θέλει η μεγαλύτερη ομάδα της πόλης, η Ντινάμο. 

O Έλληνας αμυντικός, ο οποίος στα τέλη Φεβρουαρίου θα κλείσει τα 29, μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Κροατίας, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με το Αμβούργο. Η Λοκομοτίβα, παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπώρησαν τον παίκτη στο παρελθόν, πήρε το ρίσκο της απόκτησής του με συμβόλαιο έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021. Οι Κροάτες φαίνεται να δικαιώνονται, καθώς ο πρώην παίκτης των Ολυμπιακού, Σάλκε, Λειψίας και Λεβερκούζεν έχει βρει τη φόρμα του και συμπλήρωσε ένα τρίμηνο συνεχούς ποδοσφαίρου χωρίς προβλήματα. Με τη Λοκομοτίβα έχει 8 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα και είναι μακράν ο καλύτερος αμυντικός μίας ομάδας που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας

. Οι εμφανίσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, αφού έπαιξε τόσο στη νίκη μέσα στην έδρα της Χάιντουκ, τόσο και στις ήττες από Ριέκα και Ντινάμο. Η τελευταία, είχε την ευκαιρία να αποκτήσει τον Παπαδόπουλο το περασμένο καλοκαίρι όμως δεν το ρίσκαρε. Μπορεί να το κάνει όμως το επόμενο, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα Index, η πλουσιότερη ομάδα της χώρας ψάχνει έναν έμπειρο στόπερ και αναμένεται να κινηθεί για την απόκτησή του το καλοκαίρι, καθώς έχει τα περιθώρια στο μπάτζετ της.

athlitikotetradio

Νεότερη Παλαιότερη