Δεν έχει φύγει στο εξωτερικό ο κ. Λιγνάδης όπως δηλώνει ο δικηγόρος του

Πρόσωπο των ημερών έχει γίνει ο Δημήτρης Λιγνάδης και φαίνεται ότι κάποιοι δεν μπορούν να συγκρατήσουν την οργή τους και επιθυμούν να τη «γνωστοποιήσουν» στους κατοίκους όλης της Αθήνας. Κι αυτό διότι όλη η πόλη γέμισε με αφίσες που φιλοξενούν το πρόσωπο του γνωστού σκηνοθέτη συνοδευόμενο από ένα μήνυμα εναντίον του και κοσμούν τοίχους, στάσεις λεωφορείων κοκ.

Η πληροφορία, πάντως, που κυκλοφόρησε και τον ήθελε να έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό διαψεύστηκε από τον δικηγόρο του. Τη φήμη αυτή μοιράστηκε μέσω Facebook η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα η οποία έγραψε αρχικά ότι «πληροφορίες λένε πως διέφυγε ο Λιγνάδης στο εξωτερικό για να προλάβει το αυτόφωρο. Η ειδηση με επιφύλαξη» και επανήλθε αργότερα συμπληρώνοντας ότι «νεωτερες πληροφορίες δεν επιβεβαιώνουν την ειδηση».


Ο δικηγόρος του κ. Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό» και αφού αναφέρθηκε στις αφίσες λέγοντας ότι «δεν τις έχω δει ωστόσο είναι απότοκο του κλίματος που δημιουργείται από τις ανώνυμες καταγγελίες», τόνισε για τα περί φυγής του:


«Εγώ δεν ξέρω τι συμβαίνει και ποιος διακινεί αυτές τις φήμες. Μόλις ενημερώθηκα γι΄ αυτή τη φήμη, έπρεπε να επικοινωνήσω μαζί του. Εγώ μίλησα μαζί του πριν από λίγη ώρα. Όχι, ότι είχα καμία αμφιβολία για την πραγματικότητα, αλλά σίγουρα δεν ισχύει. Επίσης, ας σκεφτούν και λίγο τους περιορισμούς που υπάρχουν στην κίνηση».

Ο κ. Γεωργουλέας επανέλαβε, επίσης, αυτά που δήλωσε και χθες, ότι δηλαδή δεν έχει φτάσει στα χέρια του επίσημη καταγγελία ή μήνυση σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη στο πλαίσιο της έντονης φημολογίας των τελευταίων ημερών που οδήγησε στην παραίτησή του από το Εθνικό Θέατρο, ενώ αναφερόμενος στα περί σύνδεσής του εντολέα του με κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων, ήταν κατηγορηματικός:

«Είναι απολύτως ψευδές ότι ο Δ. Λιγνάδης έχει οποιαδήποτε σχέση με αυτό. Η δήθεν είδηση σκοπίμως συνδέεται το όνομα του».

Πηγή:altsantiri.gr


Ακολουθήστε το Salonika Plus στο twitter.com

Νεότερη Παλαιότερη