Σύμφωνα τον γερμανικό Τυπο, ο Μουσταφά Κουτσούκοβιτς, συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές της χώρας μαζί με ακόμη έναν άντρα για πώληση ποσότητας ναρκωτικών που είναι μεγαλύτερη από 310 κιλά ναρκωτικά!

Μετά από ενδελεχή έρευνα των Αρχών προέκυψε πως ο παλαίμαχος ποδοσφαιστής με τον συνεργό του, πούλησαν στο διάστημα Απρίλιου-Μαΐου του 2020 περισσότερα από 230 κιλά μαριχουάνας, 30 κιλά χασίς και 50 κιλά κοκαϊνης στο Αμβούργο και στο Γκεζελγκίρχεν. Οι έρευνες συνεχίζονται αλλά οι αρχές έχουν εντοπίσει πάνω 20.000 ευρώ μετρητά, πολλά κινητά τηλέφωνα και εκατοντάδες κάρτες SIM στα σπίτια των δύο συλληφθέντων, οι οποίοι κινδυνεύουν με πολυετή φυλάκιση.

Ο Μουσταφά Κουτσούκοβιτς, με καταγωγή από τη Σερβία, αγωνιζόταν ως σέντερ φορ. Στο ξεκίνημα της καριέρας του, παίζοντας στις ακαδημίες της Σάλκε, θεωρήθηκε ένα από τα παιδιά – θαύματα του γερμανικού ποδοσφαίρου φορώντας τη φανέλα της U21 της Γερμανίας.

Στην καριέρα του έπαιξε σε περισσότερα από 200 παιχνίδια έχοντας σκοράρει 45 γκολ, ενώ πέραν του Αμβούργου και της Γκρενόμπλ, αγωνίστηκε επίσης με τις Γκρόιτερ Φιρτ, Χάνσα Ροστόκ, Σοντερίσκε, Μόναχο 1860 αλλά και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
vradini.gr
Νεότερη Παλαιότερη