Ανώτατος αξιωματούχος του Παλατιού, που επικαλείται η Mail on Sunday, χαρακτήρισε την κίνηση της Μέγκαν «ξεκάθαρη ένδειξη ότι η Δούκισσα προετοιμάζεται για αντεπίθεση».

Με το παλάτι του Μπάκιγχαμ φαίνεται πως επικοινώνησε η Μέγκαν Μαρκλ, απαιτώντας να δει emails, έγγραφα ή μηνύματα σχετικά με τις κατηγορίες bullying εναντίον της.

Ανώτατος αξιωματούχος του Παλατιού, που επικαλείται η Mail on Sunday, χαρακτήρισε την κίνηση της Μέγκαν «ξεκάθαρη ένδειξη ότι η Δούκισσα προετοιμάζεται για αντεπίθεση». 

Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να έχει διαβιβάσει το αίτημα στον Πρίγκιπα της Ουαλίας, Κάρολο, του οποίου οι βοηθοί έχουν αναλάβει ήδη την αναζήτηση των συγκεκριμένων αρχείων.

Οι κατηγορίες αφορούν δυο ανώτατα μέλη του προσωπικού που ισχυρίζονται ότι δέχθηκαν bullying από τη Μέγκαν Μαρκλ. Έτερος πρώην υπάλληλος υποστήριξε ότι «ταπεινώθηκε» από τη Δούκισσα. Το Παλάτι έχει ξεκινήσει έρευνα. 

Οι κατηγορίες εναντίον της Μέγκαν Μαρκλ έγιναν πρόσφατα γνωστές όταν διέρρευσε στην εφημερίδα The Times ένα email που έστειλε ο Τζέισον Νάουφ, πρώην γραμματέας Τύπου του ζευγαριού. 

Η επιστολή είχε σταλεί τον Οκτώβριο του 2018, όταν οι Σάσεξ ζούσαν ακόμη στο παλάτι του Κένσινγκτον, και ανέφερε τα εξής: «Ανησυχώ πολύ για το ότι η Δούκισσα μπόρεσε να εκφοβίσει δύο μέλη του βασιλικού προσωπικού τον περασμένο χρόνο. Η μεταχείριση που δέχτηκε ο … ήταν εντελώς απαράδεκτη. Κακομεταχειρίστηκε τον … χωρίς καν να σκέφτεται ότι τέτοιες συμπεριφορές μπορούν να υπονομεύσουν την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό της. Τα γνωρίζουμε αυτά από αναφορές ανθρώπων που υπήρξαν μάρτυρες».

Το email στάλθηκε στον Σίμον Κέιζ, τότε ιδιωτικό γραμματέα του Δούκα του Κέιμπριτζ και νυν γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου.


Πηγή: newpost.gr



Ακολουθήστε το Salonika Plus στο twitter.com

Νεότερη Παλαιότερη