Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα (γενικά και ειδικά) των προκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει :

I.Nα συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση συμμετοχής στο ΚΕΘΕΑ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.kethea.gr) –ενότητα «ΝΕΑ».

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών Αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 12 Απριλίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 και λήγει στις 26 Απριλίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00. Το εμπρόθεσμο της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης κρίνεται με βάση την ημερομηνία και την ώρα της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΚΕΘΕΑ.

IΙ. Να αποστείλουν στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) : 46idax@kethea.grμέσα σε αποκλειστική προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσαςπρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον ημερήσιο τύπο και συγκεκριμένα από τις 12 Απριλίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00, έως τις 26 Απριλίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Το εμπρόθεσμο του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) κρίνεται με βάση την ημερομηνία και την ώρα της ηλεκτρονικής υποβολής τoυ στο ΚΕΘΕΑ.

e-dimosio.gr
Νεότερη Παλαιότερη