Δοσολογία – συνταγή για μια μερίδα

Υλικά

50 γραμμάρια τραχανάς

Λίγο αλάτι

½ φλιτζάνι νερό βρασμένο

50 γραμμάρια τυρί φέτα

1 κουταλιά ελαιόλαδο

Παρασκευή

Βάζουμε το νερό να βράσει σε μια μικρή κατσαρόλα ή μπρίκι. Προσθέτουμε τον τραχανά και χαμηλώνουμε την φωτιά. Ανακατεύουμε συνεχώς προσέχοντας να μην κολλήσει. Μετά από 5 λεπτά προσθέτουμε το λαδί και ανακατεύουμε μέχρι να χυλώσει. Εάν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό. Τρίβουμε την φέτα και την ρίχνουμε από πάνω.

Νεότερη Παλαιότερη