Ο ταλαντούχος ηθοποιός Κέβιν Σπέισι πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη του ταινία από τότε που κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση, το 2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN, ο ηθοποιός θα υποδυθεί έναν ντετέκτιβ σε μια επερχόμενη ιταλική ταινία με τίτλο “L’uomo Che Disegnò Dio”. Η ταινία σκηνοθετείται από τον Φράνκο Νέρο ενώ και ο ίδιος πρωταγωνιστεί στην ταινία. Θα πρωταγωνιστήσει επίσης και η σύζυγος του Νέρο, Βανέσα Ρεντγκρέιβ.

«Το έκανα επειδή είναι σπουδαίος ηθοποιός», δήλωσε ο Louis Nero, παραγωγός της ταινίας στο CNN σε τηλεφωνική του συνέντευξη. Όταν ρωτήθηκε για τις κατηγορίες εναντίον του Σπέισι, ο Nero είπε ότι πιστεύει ότι είναι “ψευδείς”.

Ο Σπέισι ξεσήκωσε σάλο αντιδράσεων το 2017, όταν ο ηθοποιός Anthony Rapp είπε στο BuzzFeed News ότι ο ηθοποιός επιχείρησε να τον πλησιάσει σεξουαλικά το 1986, όταν ο Rapp ήταν 14 ετών.

Την ίδια χρονιά, ο Σπέισι συμμετείχε στα γυρίσματα του “House of Cards” του Netflix και όπως έγινε γνωστό αργότερα σε ένα “τοξικό” περιβάλλον εργασίας μέσω ενός επαναλαμβανόμενου μοτίβου σεξουαλικής παρενόχλησης, όπως είπαν σε συνεντεύξεις τους οκτώ άτομα που εργάστηκαν στη σειρά εκείνη την εποχή ή στο παρελθόν.

Στη συνέχεια, το Netflix τον απέλυσε και η Sony τον απέσυρε από τον ρόλο του στην ταινία “Όλα τα χρήματα του κόσμου”. Ο Σπέισι δεν σχολίασε ποτέ τις κατηγορίες, αλλά ζήτησε συγγνώμη από τον ηθοποιό Anthony Rapp.

Το 2017 , είπε, “Ειλικρινά δεν θυμάμαι τη συνάντηση, θα ήταν πριν από περισσότερα από 30 χρόνια”. “Αλλά αν συμπεριφέρθηκα τότε όπως περιγράφει, του χρωστάω την ειλικρινή συγγνώμη για αυτό. Λυπάμαι για τα συναισθήματα που περιγράφει ότι είχε απέναντί μου όλα αυτά τα χρόνια.”

Ο Nero είπε στο CNN ότι παρόλο που η ταινία θα είναι στα ιταλικά, το μέρος του Σπέισι θα είναι στα αγγλικά. Αυτή τη στιγμή γίνονται τα γυρίσματα και η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους.
vradini.gr
Νεότερη Παλαιότερη