Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου επιθεώρησε τις ασφαλτικές εργασίες στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης- Κιλκίς μέχρι την 1η Διασταύρωση του οικισμού Πενταλόφου, που πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021 και για χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων .

Oι εργασίες σε κάποια σημεία εξελίσσονται με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας και σε κάποια άλλα πραγματοποιούνται στο έρεισμα.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης  και με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη διεξαγωγή της  κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Η κ. Πατουλίδου επισήμανε πως οι συγκεκριμένες εργασίες εντάσσονται σε  μία σειρά μικρών και μεγάλων έργων με αποτελέσματα που θα είναι ορατά και μετρήσιμα.

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών Ιδίων Πόρων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης συνολικού προϋπολογισμού 5.400.000 ευρώ.

Νεότερη Παλαιότερη