Τι προτείνει φημισμένος ιταλός σεφ για τα πιο λαχταριστά ζυμαρικά που φάγατε ποτέ
Είναι γεγονός ότι στις σάλτσες των ζυμαρικών προσπαθούμε να εξαντλήσουμε τη δημιουργικότητά μας, προσθέτοντας υλικά και μπαχαρικά με το τσουβάλι.
Μόνο που κάτι τέτοιο δεν είναι τελικά απαραίτητο ή επιθυμητό, κάθε άλλο.
Σύμφωνα με τον ιταλό σεφ, εστιάτορα και τηλεοπτική διασημότητα Fabio Viviani, η απόλυτη σος για τη μακαρονάδα έχει μόλις τέσσερα υλικά: σκόρδο, ελαιόλαδο, βασιλικό και μια μεγάλη συσκευασία με αποφλοιωμένες ντομάτες (κονκασέ).
Όσο για τον τρόπο παρασκευής, εξίσου απλός. Σοτάρουμε 6 σκελίδες σκόρδο σε λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τις συσκευασμένες ντομάτες και μαγειρεύουμε για 10-15 λεπτά, ρίχνοντας τον βασιλικό την τελευταία στιγμή (5 λεπτά πριν το τέλος του μαγειρέματος).
Πηγή: newsbeast.gr