Η Jessica Alba είναι φανατική του clean beauty τόσο, που δημιούργησε την Honest Beauty, το δικό της beauty brand, με clean, organic, cruelty-free συνθέσεις “για να μην χρειάζεται να επιλέξετε ανάμεσα στην αποτελεσματικότητα και το τι είναι καλό για σάς”, σύμφωνα με την ίδια.

Όμως αγαπημένη της συνήθεια είναι να φτιάχνει φυσικές μάσκες ομορφιάς με υλικά που έχει στο σπίτι – ίσως εκεί, στις φυσικές “συνταγές”, να βρίσκει έμπνευση για τα επόμενα προϊόντα του brand της.

Αποκάλυψε, λοιπόν, στους 19 εκατομμύρια followers της, όχι μία αλλά δύο από τις αγαπημένες της DIY συνταγές ομορφιάς που φτιάχνει όταν έχει λίγο χρόνο στη διάθεσή της. Αναμειγνύοντας έλαιο καρύδας με ψιλό αλάτι Ιμαλαίων, φτιάχνει ένα scrub που αναμειγνύει με το καθαριστικό προσώπου για μια διαφορετική εμπειρία απολέπισης.

Αλλά στο μανίκι της έχει έναν ακόμα DIY άσσο, για ενυδάτωση και λάμψη με μέλι, νιφάδες βρώμης, λιναρόσπορο και γιαούρτι: αναμειγνύει το μέλι με τις νιφάδες βρώμης και τον λιναρόσπορο (που έχει ενυδατικές ιδιότητες) και μετά ρίχνει λίγο ζεστό νερό.

Στη συνέχεια προσθέτει στραγγιστό γιαούρτι και ανακατεύει τα υλικά μέχρι να πάρει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Το απλώνει στο πρόσωπό της, το αφήνει να δράσει για 10 λεπτά και ξεβγάζει με χλιαρό νερό.

Δύο έξυπνες, δοκιμασμένες ιδέες και για το δικό μας “Συνταγολόγιο” φροντίδας!

faysbook.gr
Νεότερη Παλαιότερη