Σοκαριστικό βίντεο από την εν ψυχρώ εκτέλεση του 32χρονου στα Σεπόλια το απόγευμα της 30ης Μαΐου που προέβαλε απόψε στο κεντρικό δελτίο του ο ΑΝΤ1.

Στο βίντεο διακρίνεται ο 32χρονος να πίνει καφέ καθήμενος στην εξωτερική πλευρά της καφετέριας. Στέκεται απορροφημένος στο κινητό του ενώ ο δράστης τον πλησιάζει και τον πυροβολεί οκτώ φορές πισώπλατα.

Ο δολοφόνος τρέπεται σε φυγή. Φορούσε ανοικτόχρωμο παντελόνι και σκουρόχρωμη μπλούζα με κόκκινα γράμματα, καθώς κι ένα κράνος μοτοσυκλέτας.

Οι υπόλοιποι θαμώνες του καταστήματος απλώς σκύβουν για να καλυφθούν ενστικτωδώς, την ώρα που ο 32χρονος σέρνεται, όντας βαριά τραυματισμένος, μέσα στο εσωτερικό της καφετέριας για να προφυλαχθεί. Λίγα δευτερόλεπτα μετά σωριάζεται αιμόφυρτος στο πάτωμα.

Ιδιοκτήτης και εργαζόμενοι σαστίζουν. Δεν ξέρουν τί να κάνουν. Καλούν την αστυνομία και πρώτοι καταφθάνουν μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ο 32χρονος, όμως, έχει ήδη ξεψυχήσει. Το θύμα ήταν από τη Βόρεια Ήπειρο και είχε απασχολήσει στο παρελθόν για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Άλλες τρεις φορές στο παρελθόν είχαν αποπειραθεί να τον δολοφονήσουν, αλλά τότε είχε γλιτώσει.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 32χρονος ανήκε την περίοδο τού 2007 σε μία συμμορία διακίνησης ναρκωτικών, η οποία χωρίστηκε στα δύο και από τότε τα μέλη της έχουν μεταξύ τους βεντέτα. Μία βεντέτα με δώδεκα δολοφονίας και δέκα απόπειρες.
vradini.gr
Νεότερη Παλαιότερη