Σοκαριστική είναι η καταγγελία μίας καθαρίστριας πολυκατοικίας ότι βιάστηκε και χτυπήθηκε από έναν ή δυο άνδρες σε διαμέρισμα στα Πετράλωνα.

Ο δράστης φέρεται να άρπαξε την άτυχη γυναικά από το ασανσέρ της πολυκατοικίας που καθάριζε, να την έσυρε στο διαμέρισμά του, να τη βίασε και να τη χτύπησε άσχημα.

Ένας από τους ανθρώπους που έσπευσαν να βοηθήσουν τη γυναίκα, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, είπε: «Eίδα μια γυναίκα πολύ ταλαιπωρημένη, χτυπημένη και τρομαγμένη, η οποία ζητούσε βοήθεια.

Σε εμένα είπε «βοήθεια, σώσε με», ενώ στον κύριο που βρέθηκε πρώτος δίπλα της είπε «με έχει βιάσει, με έχει χτυπήσει πολύ».

«Προσπαθήσαμε να την πάρουμε από εκείνο το σπίτι, την πήγαμε στο απέναντι διαμέρισμα και καλέσαμε την Αστυνομία», είπε ο άνδρας, ενώ τόνισε ότι «υπάρχει πιθανότητα να υπήρχε και δεύτερο άτομο στο διαμέρισμα και να το έσκασαν από τον φωταγωγό, όπου υπήρχε και μια σκάλα».

Ο άνδρας υπογράμμισε ότι η γυναίκα «ήταν μελανιασμένη και χτυπημένη. Αφού πήγε η γυναίκα στο νοσοκομείο, ακούσαμε από την γυναίκα που την συνόδευσε ότι είχε και σπασμένα πλευρά».

Επιπλέον, ανέφερε πως η μητέρα του φερόμενου ως βιαστή, βουλγαρικής υπηκοότητας, είναι επίσης καθαρίστρια.
vradini.gr
Νεότερη Παλαιότερη