Έξυπνο «καμουφλάζ» για εκείνους που δεν τρώνε κολοκυθάκια

Υλικά

3 μεσαία κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες
2 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κ. γλ. αλάτι
1 φλ. τσαγιού θρυμματισμένη φρυγανιά
1/2 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
1 κ. γλ. σκόνη σκόρδου
1 κ. γλ. ρίγανη

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 230 βαθμούς.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα κολοκυθάκια με το ελαιόλαδο και το αλάτι.
Βήμα 3
Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε την παρμεζάνα με τη φρυγανιά, τη σκόνη σκόρδου και τη ρίγανη.
Βήμα 4
Βυθίστε τα κολοκυθάκια στο μείγμα της παρμεζάνας και από τις δύο πλευρές και τοποθετήστε σε λαδόκολλα σε ένα ταψί.
Βήμα 5
Γαρνίρετε με το μείγμα της παρμεζάνας που περίσσεψε και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 14- 16 λεπτά.

Πηγή: newsbeast.gr
Νεότερη Παλαιότερη