Μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων σήμερα στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας.

Στο άγαλμα Βενιζέλου συγκεντρώθηκαν μέλη του ΠΑΜΕ και εργατικών σωματείων της Θεσσαλονίκης. Με το πέρας της διαμαρτυρίας ξεκίνησε πορεία η οποία θα κινηθεί σε Εγνατία, Αγίας Σοφίας, Μακένζυ Κινγκ, Παύλου Μελά, Τσιμισκή και έπειτα Βενιζέλου και θα καταλήξει στο υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης

Μπροστά από την πορεία του ΠΑΜΕ βρίσκεται η μοτοπορεία που πραγματοποιούν μέλη του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών - Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης-Πιερίας-Χαλκιδικής (ΣΕΤΕΠΕ).

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες


Πορεία αντιεξουσιαστών και Εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς

Πορεία διαμαρτυρίας βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα από εργατικά σωματεία, αριστερές οργανώσεις - συλλογικότητες καθώς και άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού η οποία ξεκίνησε από την Καμάρα. Είχε προηγηθεί συγκέντρωση.

Οι διαδηλωτές κρατούν πανό και φωνάζουν συνθήματα απαιτώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας με μέτρα προστασίας και εξασφάλιση του 8ωρου εργασίας. Διεκδικούν δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους και άνοιγμα των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων με ασφάλεια και εμβολιασμούς της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

 

 



Πορεία από ΕΚΘ και ΣΥΡΙΖΑ

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία του ΣΥΡΙΖΑ και μελών της ΕΔΟΘ και του ΕΚΘ μπροστά στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Από εκεί ξεκίνησε πορεία η οποία κινείται σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Δείτε φωτογραφίες







rthess.gr
Νεότερη Παλαιότερη