Η Ντόλι Πάρτον δεν απογοητεύει ποτέ τους θαυμαστές της και για να ευχαριστήσει τον πιο ένθερμο μεταξύ τους για τα γενέθλια του, ντύθηκε ξανά κουνελάκι του Playboy.

Αποδέκτης αυτού του πρωτότυπου δώρου ο σύζυγος της, Καρλ Τόμας Ντιν, με τον οποίο μετρά περισσότερα από 50 χρόνια κοινής πορείας.

«Θυμάσαι που έλεγα ότι όταν γίνω 75 θα ποζάρω ξανά για το εξώφυλλο του Playboy; Λοιπόν είμαι 75 και το περιοδικό πια δεν υπάρχει», ακούγεται η ίδια να λέει στο βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram.

«Ο σύζυγος μου όμως ανέκαθεν τρελαινόταν για το πρώτο εξώφυλλο, οπότε σκέφτηκα κάτι που θα τον κάνει χαρούμενο», συνεχίζει η θρυλική τραγουδίστρια της αμερικανικής κάντρι.

Φορώντας μαύρο κορσέ, γάντια του ίδιου χρώματος, ροζ παπιγιόν κι ασφαλώς τα απαραίτητα αυτιά, η Ντόλι Πάρτον μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το τελικό αποτέλεσμα, που η αλήθεια είναι ότι με την πρώτη ματιά ελάχιστες διαφορές είχε από το πρωτότυπο «κουνελάκι», που χρονολογείται από το 1978!

Η βραβευμένη με 10 Γκράμι τραγουδίστρια αστειεύτηκε μάλιστα πως στην παλιά φωτογράφηση ήταν παραπάνω χυμώδης, αλλά εξέφρασε την ελπίδα ότι νέα Ντόλι θα του αρέσει εξίσου και ακόμη περισσότερο.
 

Πηγή: today.com

Νεότερη Παλαιότερη