Συγκλονισμένη παραμένει η Ρόδος αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα από ακόμη μία γυναικοκτονία, αυτή της 32χρονης γυναίκας εκπαιδευτικού.

Η 32χρονη εκπαιδευτικός, με εξειδίκευση στην ειδική αγωγή έπεσε νεκρή στην άσφαλτο από το όπλο του πρώην σύντροφού της, ο οποίος στη συνέχεια και αφού σκότωσε τη γυναίκα στη μέση του δρόμου, πήγε στο σπίτι του στην Κρεμαστή και με την ίδια καραμπίνα που δολοφόνησε την εκπαιδευτικό, αυτοκτόνησε.

«Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω», έγραψε στο σημείωμα που άφησε για να «δικαιολογήσει» το γιατί εκτέλεσε εν ψυχρώ την πρώην σύντροφό του.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του πρώην συντρόφου της εκπαιδευτικού και τον βρήκαν νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος και κοντά του είχε το σημείωμα.

Ποιο είναι το θύμα

Ο κ. Σάββας Δεσποτάκης, κάτοικος Ρόδου μιλά για το τραγικό συμβάν «ακούστηκαν δύο πυροσβολισμοί νομίζαμε κάποιο λάστιχο, βγήκαμε έξω, άρχισε να μαζεύεται κόσμος… Πέρασε ένα αυτοκίνητο και πυροβόλησε μια κοπέλα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Την είδαμε νεκρή, αιμόρφυτη… Το ασθενοφόρο ήρθε μέσα σε 3 λεπτά» είπε.

«Γνωρίζω την κοπέλα φατσικά. Είναι εκπαιδευτικός. Είναι από τη Ρόδο. Είναι το σπίτι της εκεί που έγινε το συμβάν, έμενε μόνη της. Ακούστηκε ότι είχε σχέση με έναν 2 μήνες. Ροδίτης πρέπει να είναι και ο δράστης, έχει ένα συνεργείο αυτοκινήτων».

«Ακούστηκαν 2-3 πυροβολισμοί, μένω στα 25 μέτρα από το σημείο. Είδα κόσμο να τρέχει κατευθείαν και μία κοπέλα αιμόφυρτη. Σε δύο τρία λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο. Την κοπέλα φατσικά τη γνώριζα. Ήταν καθηγήτρια αγγλικών από τη Ρόδο. Γνωρίζω τη μητέρα της, έμενε μόνη της στο σπίτι. Είχε μία σχέση δύο μήνες, έγκλημα πάθους απ’ ότι λένε. Έχει ένα συνεργείο αυτοκινήτων στη Ρόδο ο δράστης», είπε στο MEGA ο Σάββας Δεσποτάκης, κάτοικος της περιοχής.

Ρόδος: Το χρονικό της δολοφονίας της εκπαιδευτικού

Η γυναίκα, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν εκπαιδευτικός ηλικίας περίπου 30 ετών, βρέθηκε νεκρή νωρίτερα, στην περιοχή Ροδίνι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δολοφόνος της, της αφαίρεσε τη ζωή, τη στιγμή που εκείνη προσπαθούσε να παρκάρει το αυτοκίνητό της!

Όπως μεταδίδει η «Δημοκρατική», μάρτυρες είπαν ότι ο άνθρωπος που την πυροβόλησε, δεν ήταν πεζός. Οι περισσότεροι αναφέρουν ότι ήταν μέσα σε αυτοκίνητο και μάλιστα, ενοικιασμένο, ενώ σύμφωνα με τους ίδιους, στο αυτοκίνητο επέβαινε και δεύτερο άτομο, το οποίο αναζητείται από την αστυνομία.

Όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα, το θύμα πυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα δύο φορές. Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου που βρίσκονται στο σημείο, συνέλεξαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο με το οποίο τελέσθηκε το φονικό.


vradini.gr
Νεότερη Παλαιότερη