Την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της έκανε η Ροζίτα Σώκου. Η δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής μαζί με την κόρη της, Ιρένε Μαραντέι, στο Ηρώδειο, όπου παρακολούθησε τη συναυλία της Μαρινέλλας και του Μάριου Φραγκούλη.

H κόρη της Ροζίτας Σώκου ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook μια φωτογραφία τους και έγραψε: “Χθες το βράδυ στο Ηρώδειο, μετά τη συναυλία Φραγκούλη – Μαρινέλλας. (Περιμένοντας μία ώρα το ταξί με το οποίο υποτίθεται είχαμε ραντεβού)”.

Η Ροζίτα Σώκου είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» για μερικές ημέρες στα μέσα του Αυγούστου, έπειτα από εγκεφαλικό που υπέστη. Η δημοσιογράφος βρίσκεται καθηλωμένη τα τελευταία χρόνια σε αναπηρικό αμαξίδιο.


Ροζίτα Σώκου: Η τελευταία συνέντευξη

Τον Μάρτιο του 2019 στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα, είχε μιλήσει για την πολυτάραχη ζωή της αλλά και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Μελίνα Μερκούρη.

“Δεν θα ξεχάσω πως έπαιζαν για ώρες ότι εγώ είπα “καλύτερα που πέθανε η Βουγιουκλάκη”. Αυτή τη φράση δεν την είπα εγώ, αλλά η μαμά της, η κυρία Έμυ, παρουσία και του Τέλη Ζώτου. Συγκεκριμένα μας είχε πει “η κόρη μου θα υπέφερε τόσο πολύ όταν θα έβλεπε γερασμένο το πρόσωπό της στον καθρέφτη, που καλύτερα που πέθανε”. Και όμως με το κόψε – ράψε, έμοιαζε να τα είπα εγώ. Για την Αλίκη μπορώ να σας πω ότι το σπουδαίο ταλέντο της το είχα καταλάβει από νωρίς, όταν την είδα στα πρώτα της βήματα να παίζει Μολιέρο. Και πραγματικά είχε μεγάλο ταλέντο” περιέγραψε η ηθοποιός.

 enikos.gr

Νεότερη Παλαιότερη