«Ολόκληρη η Κόλαση δεν έχει οργή χειρότερη από της περιφρονημένης γυναίκας». Το έχει πει ο Σαίξπηρ και το αποδεικνύει η Μελάνια, που όχι μόνο ήξερε για τις απιστίες του Ντόναλντ, αλλά φρόντιζε να τον πληρώνει με το ίδιο νόμισμα.

Συγκεκριμένα η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είχε βρει διάφορους τρόπους να εκδικείται τον σύζυγο της κάθε φορά που έβγαιναν στη δημοσιότητα πληροφορίες για τις εξωσυζυγικές του περιπέτειες. Ποιος δεν θυμάται άλλωστε το σάλο που προκλήθηκε με την αποκάλυψη, ότι ο Αμερικανός πρώην Πρόεδρος είχε χρηματίσει την πορνοστάρ Στόρμ Ντάνιελς, προκειμένου να μην αποκαλύψει για τη σχέση τους στα μέσα. Τότε όλοι αναρωτιόντουσαν, αν η Μελάνια γνώριζε και τι θα έκανε σε μια τέτοια περίπτωση.

Την απάντηση δίνει η πρώην εκπρόσωπος Τύπου και προσωπάρχης του Λευκού, Στέφανι Γκρίσαμ, στο βιβλίο της με τίτλο «I’ll Take Your Questions Now, What I Saw at Trump White House» που θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία στις 5 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με το περιεχόμενο του η Μελάνια αναφωνούσε «Καλά είναι δυνατόν με κοροϊδεύεις; Δεν πιστεύω καμιά από τις εξηγήσεις του» κάθε φορά που ανέκυπτε ένα σχετικό θέμα και είχε βρει τρόπους για να παίρνει πίσω το αίμα της από τον Τραμπ, όπως τότε που πήρε διαφορετικό αμάξι για να πάει στην ομιλία του έθνους του συζύγου της ή όταν μπήκε στο Καπιτώλιο συνοδευόμενη από έναν γοητευτικό αξιωματούχο του στρατού, ξέροντας καλά τον ορυμαγδό σχολίων που θα πυροδοτούσε.

Σε άλλη περίπτωση κι ενώ γραφόταν η δήλωση της Μελάνια προς τα μέσα για να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της ίδιας και της οικογένειας της, η Γκρίσαμ την άκουσε να ζητά από τη βοηθό της να μην αναφερθεί πουθενά η λέξη σύζυγος.

Όσον αφορά τέλος την περιβόητη σχέση του Τραμπ με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στο ίδιο βιβλίο αποκαλύπτεται ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ σε συνάντηση τους του είπε ότι μπροστά στις κάμερες θα είναι λίγο απότομος μαζί του, αλλά μετά θα τα έλεγαν κανονικά. Ατυχώς στα αποσπάσματα του βιβλίου, που κατάφεραν να αποκτήσουν οι Washington Post και New York Times, δεν αναφέρεται η αντίδραση του Ρώσου προέδρου.

Πηγή: dailymail.co.uk
Νεότερη Παλαιότερη