Πανεύκολη και πολύ γρήγορη συνταγή

Υλικά

1 φλ. τσαγιού γάλα αμυγδάλου
1/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη καρύδας
2 κ. σ. κακάο σε σκόνη
1 1/2 κ. σ. καλαμποκάλευρο
1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση

Τοποθετήστε μία κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά.

Προσθέστε το γάλα αμυγδάλου, τη ζάχαρη καρύδας, το κακό, το καλαμποκάλευρο και το εκχύλισμα βανίλιας.

Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι η κρέμα να γίνει λεία και παχιά για περίπου 10 λεπτά.

Σερβίρετε σε ατομικά μπολ ή ποτήρια και τοποθετήστε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει η κρέμα.

Πηγή: newsbeast.gr
Νεότερη Παλαιότερη