Πανεύκολη και πολύ γρήγορη συνταγή
Υλικά
1 φλ. τσαγιού γάλα αμυγδάλου
1/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη καρύδας
2 κ. σ. κακάο σε σκόνη
1 1/2 κ. σ. καλαμποκάλευρο
1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
Εκτέλεση
Τοποθετήστε μία κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά.
Προσθέστε το γάλα αμυγδάλου, τη ζάχαρη καρύδας, το κακό, το καλαμποκάλευρο και το εκχύλισμα βανίλιας.
Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι η κρέμα να γίνει λεία και παχιά για περίπου 10 λεπτά.
Σερβίρετε σε ατομικά μπολ ή ποτήρια και τοποθετήστε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει η κρέμα.
Πηγή: newsbeast.gr