O Ζέιν Μάλικ ομολόγησε την ενοχή του για παρενόχληση της μητέρας του παιδιού του Τζίτζι Χαντίντ και της μητέρας της Γιολάντα μετά από καβγά στο σπίτι του στην Πενσυλβάνια.

Ο τραγουδιστής είχε ισχυριστεί προηγουμένως ότι το περιστατικό ήταν μια «ιδιωτική υπόθεση» που θα έπρεπε να παραμείνει μεταξύ της οικογένειας.

Ο Ζέιν, 28 ετών, κατηγορείται για σωματική βία κατά της Τζίτζι και της Γιολάντα Χαντίντ και ομολόγησε την ενοχή του.

Σύμφωνα με το TMZ, ο Ζέιν «κατηγορήθηκε για τέσσερα ποινικά αδικήματα παρενόχλησης» και δήλωσε «ένοχος» για το ένα.

Σε έγγραφα που εξασφάλισε το μέσο, ο Ζέιν πήγε σπίτι του όπου ήταν η Τζίτζι και η Γιολάντα και ξέσπασε μεγάλος καυγάς.

Φέρεται να «αποκάλεσε τη Γιολάντα Ολλανδέζα πόρνη» και την πρόσταξε να «μείνει μακριά από την κόρη [μου]».

Στη συνέχεια, ο Ζέιν φέρεται να «έσπρωξε τη Γιολάντα πάνω σε μια συρταριέρα προκαλώντας ψυχική οδύνη και σωματικό πόνο», αν και ο τραγουδιστής αρνήθηκε κάθε είδους σωματική επαφή.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, ο βρετανός στη συνέχεια άρχισε να φωνάζει στη Τζίτζι, τη μητέρα της ενός έτους κόρης τους Khai, ζητώντας την να το υπερασπιστεί από τη μητέρα της.

Σύμφωνα με την έρευνα, ένας φύλακας βρισκόταν στο σπίτι κατά τη διάρκεια του καυγά με τον τραγουδιστή να του φωνάζει να ξεκουμπιστεί από το σπίτι.

Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Μια πηγή είπε στο Entertainment Tonight ότι ο χωρισμός της Τζίτζι και του Ζέιν προηγήθηκε της είδησης της υποτιθέμενης διαμάχης με την Γιολάντα που ξέσπασε τις τελευταίες ώρες. «Η Τζίτζι και ο Ζέιν χώρισαν πριν το περιστατικό με τη Γιολάντα», είπε η πηγή. «Οι δυο τους είναι γονείς αλλά δεν είναι μαζί. Προσπάθησαν να κάνουν τα πράγματα να λειτουργήσουν για την κόρη τους, αλλά δεν τα κατάφεραν».
vradini.gr
Νεότερη Παλαιότερη