Η τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας είναι συγκλονισμένη, έπειτα από το φρικτό έγκλημα με θύμα την 48χρονη Νεκταρία, η οποία μαχαιρώθηκε θανάσιμα από τον 54χρονο πρώην σύζυγό της. Τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού από χθες δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που βρήκε την οικογένειά τους.

Σύμφωνα με το cretapost, η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα τελεστεί σήμερα (30 Οκτωβρίου) στον τόπο καταγωγής της, τον Αμπελούζο της Μεσαράς, στις 2 το μεσημέρι.

Παράλληλα, άγνωστο είναι αν ο 54χρονος συζυγοκτόνος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου, αφού ως αργά χθες, νοσηλευόταν φρουρούμενος στο νοσοκομείο Ιεράπετρας, καθώς είχε αυτοτραυματιστεί στο στήθος με το ίδιο μαχαίρι.

«Φέρει δύο τραύματα από αμβλύ όργανο στο αριστερό στήθος. Το ένα επιφανειακό, το άλλο λίγο πιο βαθύ. Οι γιατροί τον περιέθαλψαν, ενώ δεν χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση», εξήγησε στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας, Μανώλης Καλλιονάκης.

Η αυλαία του θρίλερ της Ιεράπετρας το πρωί της Παρασκευής έπεσε λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα, όταν ο συζυγοκτόνος παραδόθηκε αιμόφυρτος και ξυλιασμένος από το κρύο στους αστυνομικούς, ύστερα από διαπραγματεύσεις που κράτησαν επτά ολόκληρες ώρες.

Σε εκείνη την απόκρημνη περιοχή του Περιστερά έμεινε ο 54χρονος, απειλώντας να βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας στον γκρεμό. Η περιοχή αποκλείστηκε από άνδρες της Αστυνομίας και ο διαπραγματευτής που έφτασε στο σημείο προσπαθούσε μάταια να τον πείσει να παραδοθεί.

Το θρίλερ διήρκησε επτά ολόκληρες ώρες και ο συζυγοκτόνος –που είχε ήδη αυτοτραυματιστεί- άρχισε να τρέμει από το κρύο και το ψιλόβροχο. Τελικά, χρειάστηκε να μιλήσει μαζί του στο κινητό του το μεγαλύτερο από τα τέσσερα παιδιά του και να τον ικετεύσει να μην αυτοκτονήσει, για να αφεθεί τελικά στα χέρια των αστυνομικών λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα της Παρασκευής.
vradini.gr
Νεότερη Παλαιότερη