Ένα άκρως παράξενο περιστατικό έλαβε χώρα σε καβγά σε παραλία του Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία, όταν άνδρας χρησιμοποίησε έναν αλιγάτορα ως όπλο.

Το συμβάν σημειώθηκε στις 20 Οκτώβρη στην Πράγια ντα Μακούμπα.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στα social media κι έγινε πολύ γρήγορα viral από τους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα.

Στην ασυνήθιστη σκηνή δυο άντρες φαίνεται να τσακώνονται στην αμμουδιά κι ένας απ’ αυτούς αρπάζει έναν αλιγάτορα και τον χρησιμοποιεί για να απωθήσει τον αντίπαλό του.

Ένας τρίτος άντρας προσπαθεί να σταματήσει την αψιμαχία κι έρχεται κι αυτός αντιμέτωπος με τα σαγόνια του μικρού ερπετού.

Σαν να μην έφτανε το τόσο μπέρδεμα, στον τσακωμό εμφανίζεται κι ένας σκύλος.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο άντρας με το μπλε πουκάμισο έχει πιάσει τον αλιγάτορα για να τον επιστρέψει στο φυσικό πάρκο που είναι κοντά στην παραλία.

Όμως ο ημίγυμνος άντρας πίστεψε ότι σκόπευε να κρατήσει τον αλιγάτορα κι έτσι προσπάθησε να τον εμποδίσει.

«Ο νεαρός, αντί να βοηθήσει, τα μπέρδεψε όλα. Πίστεψε ότι ο άντρας σκόπευε να πάρει τον αλιγάτορα σπίτι» σχολίασε ένας άντρας που ήταν παρών στα τοπικά ΜΜΕ.

Αμέσως μετά το βίντεο, ο ναυαγοσώστης – ο άντρας με την κόκκινη μπλούζα – κατάφερε να σταματήσει τον τσακωμό, σύμφωνα με το πόρταλ G1.

Στο σημείο κλήθηκαν επαγγελματίες διασώστες για να πιάσουν τον αλιγάτορα με ασφάλεια.
Το άγριο ζώο μεταφέρθηκε στο φυσικό πάρκο του Μαραπέντι, που αποτελεί το φυσικό περιβάλλον του αμφίβιου ερπετού.

Το κλιπάκι έχει γίνει viral, μετρώντας πάνω από 28 εκατ. views, με τους χρήστες να ξεκαρδίζονται με τον τσακωμό των δύο αντρών και του μικρού αλιγάτορα.

Πολλοί, μάλιστα, από τους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα, πέρα από την αναμενόμενη πλάκα για τη μάχη, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους που δυο άντρες τσακώνονται για να προστατεύσουν την άγρια φύση και το περιβάλλον της περιοχής τους.




vradini.gr
Νεότερη Παλαιότερη