Η πριγκίπισσα Σαρλίν απασχολεί τον τελευταίο καιρό τα φώτα της δημοσιότητας, λόγω των προβλημάτων που έχει με την υγεία της, ωστόσο, ένα δημοσίευμα που αφορά την προσωπική της ζωή, φέρνει τα πάνω – κάτω

Ένα σημερινό δημοσίευμα της Sun, αποκαλύπτει πως η Σαρλίν δεν είναι μόνη, καθώς έχει το στήριγμά της στο πρόσωπο του πρώην συντρόφου της Ναόμι Κάμπελ, του δισεκατομμυριούχου Βλαντιμίρ Ντορόνιν.

Η πριγκίπισσα επέστρεψε για 11 μέρες στο Μονακό, φανερά ταλαιπωρημένη, ωστόσο ο πρίγκιπας Αλβέρτος διαψεύδει τυχόν προβλήματα στο γάμο τους και επιμένει πως όλα έχουν να κάνουν με την υγεία της συζύγου του.

Η Sun όμως αναφέρει, μέσω μίας πηγής, πως η Σαρλίν έχει έρθει πολύ κοντά με τον 59χρονο Ρώσο δισεκατομμυριούχο, ο οποίος μάλιστα είχε βρεθεί στον βασιλικό γάμο, μαζί με την πρώην του Ναόμι Κάμπελ.

Η πηγή είπε στο δημοσίευμα:

“Η όλη ιστορία είναι πολύ περίπλοκη και μπερδεμένη, αλλά η Σαρλίν και ο Βλαντ έχουν έρθει σε επαφή και έχουν περάσει χρόνο μαζί. Φαίνεται σαν να βρήκε το στήριγμα που αναζητούσε από αυτόν εν μέσω προβλημάτων στον γάμο της. Οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και καιρό και ο Βλαντ ήταν στον γάμο της όταν ακόμη ήταν ζευγάρι με τη Ναόμι”.
vradini.gr
Νεότερη Παλαιότερη