Απίστευτη τροπή παίρνει η υπόθεση που σόκαρε την τοπική κοινωνία των Χανίων, όταν έγινε γνωστό πως πρώην ιερέας βίαζε την σύντροφό του.

Πλέον, η 43χρονη γυναίκα αναφέρει πως εκτός από τον πρώην σύντροφό της, τη βίαζε και ένας Βούλγαρος, μπροστά στα μάτια του ιερέα και κατ’εντολήν του.

Η 34χρονη γυναίκα από την Πολωνία, είχε καταγγείλει την περασμένη Κυριακή ότι είχε δεχτεί επίθεση ξυλοδαρμού από έναν 47χρονο Έλληνα – ο οποίος και είχε συλληφθεί άμεσα – και έναν Βούλγαρο – ο οποίος αναζητείται. Μάλιστα, την ίδια μέρα η γυναίκα είχε καταγγείλει ότι πριν από 8 μήνες είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 47χρονο, αλλά τότε δεν το είχε καταγγείλει.

Το κουβάρι ξετυλίχθηκε και φάνηκε πως κρύβει ένα φοβερό παρασκήνιο.

Ο 47χρονος που τη χτύπησε και κατηγορείται ότι τη βίασε είναι ένας πρώην ιερέας στον νομό Χανίων, ο οποίος έχει καθαιρεθεί.

Ο πρώην παπάς φέρεται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την Πολωνή. Το ζευγάρι χώρισε και τότε ο πρώην παπάς την κάλεσε σε ένα μέρος για να λύσουν τα της σχέσης τους και τις διαφορές τους. Όταν εκείνη πήγε, ο παπάς την κλείδωσε και φώναξε και έναν άλλο νεαρό, ανήλικο, ο οποίος κατ’ εντολή του πρώην παπά και παρουσία του, τη βίασε.

Από την έρευνα της ασφάλειας Χανίων, ο ανήλικος που φέρεται να τη βίασε ταυτοποιήθηκε άμεσα από την αστυνομία. Πρόκειται για έναν 17χρονο Ρομά.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό σε βάρος του πρώην ιερέα και του ανήλικου.



vradini.gr
Νεότερη Παλαιότερη