Μήνυση σε βάρος του 35χρονου που έχει κατονομάσει για τη διαρροή του ροζ βίντεο κατέθεσε η Ιωάννα Τούνη.

“Σήμερα 20-01-22, κατατέθηκε μήνυση εις βάρος του ατόμου που έχει κατονομάσει η κ. Τούνη για την καταγραφή και ανάρτηση βίντεο ερωτικής συνεύρεσής της, χωρίς την συναίνεσή της καθώς και έτερου ατόμου τα στοιχεία του οποίου της τα είχε αναφέρει ο ήδη καταγγελλόμενος, για τα αδικήματα της κακουργηματικής παραβίασης ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, αιτούμενη να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος των ανωτέρω προσώπων σε βαθμό κακουργήματος και να συσχετισθεί με τη μήνυσή της κατά αγνώστων που έχει ήδη υποβάλει” αναφέρει σε δήλωσή του ο δικηγόρος της γνωστής influencer Απόστολος Λύτρας.

Η νέα ανάρτηση που έκανε η Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα Instagram story γράφοντας πως αν ο 35χρονος δηλώνει δημόσια θύμα θα πρέπει να δώσει τα στοιχεία του ανθρώπου που τραβούσε το βίντεο.

Συγκεκριμένα, έγραψε : «Μια γυναίκα που την τραβούν βίντεο χωρίς να το ξέρει την ώρα που κάνει μεθυσμένη σεξ και μετά την ανεβάζουν στο διαδίκτυο είναι το θύμα. Αν ο άντρας που κάνει μαζί της σεξ, νιώθει επίσης θύμα, ας πει ποιος τράβαγε το βίντεο για να βοηθήσει τις Αρχές να βρουν την άκρη. Αλλιώς είναι συνένοχος στο έγκλημα».




Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, η γνωστή influencer είχε διαψεύσει ότι ο Δημήτρης Φιντιρίκος ήταν αυτός που το έκανε, όπως ανέφεραν πολλές αναρτήσεις στα social media.

Αναλυτικά τα όσα είχε πει:

“Είναι πάρα πολύ άσχημο και θλιβερό όλο αυτό, μου ζητάτε να πάρω θέση σε όλο αυτό, αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω. Και μέσα σε όλο αυτό, το όνομά μου έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά αυτό που γράφτηκε, είναι ότι το άτομο που διέρρευσε το δικό μου revenge porn βίντεο ήταν με τα άτομα τα οποία έκαναν αυτά στη Θεσσαλονίκη, δεν ισχύει όμως.

Αυτός που διέρρευσε το βίντεο μου, δεν ήταν ο Δημήτρης Φιντιρίκος, αλλά ο Μάκης Κατμετζόγλου και είναι ένα όνομα που λέω πρώτη φορά δημόσια μετά από τόσα χρόνια γιατί φοβόμουν ότι αν εκθέσω το όνομα του ανθρώπου που εσκεμμένα με ξεφτίλισε στο πανελλήνιο χωρίς να έχω ισχυρές αποδείξεις, αυτός θα μπορούσε να μου κάνει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και να βρεθώ εγώ φυλακή αντί για αυτόν. Μακάρι από καρδιάς να αποδοθεί δικαιοσύνη στην κοπέλα από Θεσσαλονίκη”.

Έπειτα από τον σάλο που έχει προκληθεί, δημοσίευσε νέο βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram στο οποίο εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να αποκαλύψει τώρα το συγκεκριμένο όνομα ενώ εξηγεί πως κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης η ίδια βρισκόταν σε κατάσταση βαριάς μέθης.

“Ο Μάκης Κατμερτζόγλου είναι ο άνθρωπος ο οποίος με εκμεταλλεύτηκε σε κατάσταση βαριάς μέθης, ήρθαμε σε σεξουαλική πράξη και τράβηξε βίντεο εν αγνοία μου. Ο ίδιος φαίνεται ξεκάθαρα να γνωρίζει την ώρα που ο φίλος του τραβάει καθώς κοιτάει στην κάμερα, γελάει, κάνει γκριμάτσες, κοροϊδεύει και συνεχίζει την σεξουαλική πράξη” ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

 

View this post on Instagram

 


Ο ίδιος, έπειτα από την ανάρτηση της influencer βρέθηκε στο επίκεντρο και θέλησε να δώσει την δική του απάντηση, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

“To όνομά μου έχει διασυρθεί ανεπανόρθωτα στο ίντερνετ κι όλα τα social media καθώς άκριτα έγινε δεκτό ότι αυτό που αναφέρει η Τούνη είναι και αληθές. Προς αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνω ότι όσο έχει θιγεί η Τούνη από την εν λόγω δημοσιοποίηση του βίντεο άλλο τόσο έχω θιγεί κι εγώ και έχω υποβάλλει πρώτος έγκληση σε βάρος κάθε υπευθύνου, παρέχοντας στην αστυνομία όσα στοιχεία είχα στη διάθεσή μου, από τις 10/5/2020.

Από όσο γνωρίζω μήνυση κατά αγνώστων έχει υποβάλλει και η Τούνη. Συνεπώς δεν μπορούσα να είμαι εγώ αυτός που το διέρρευσε και την ίδια στιγμή να καταγγέλλω τον εαυτό μου στην Αστυνομία.

Αυτό το γνωρίζει η Τούνη αλλά το απέκρυψε από τη δημοσίευσή της. Με δεδομένο ότι η δική μου τιμή και υπόληψη έχει πληγεί και επειδή δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να συνεχίζει να με διασύρει, δηλώνω ότι έχω ήδη υποβάλλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και θα κινηθώ νομικά σε βάρος όλων όσων, χωρίς να γνωρίζουν, συνεχίζουν να με διαπομπεύουν και είμαι βέβαιος ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη” είχε γράψει.

enikos.gr
Νεότερη Παλαιότερη