Ο χρήστης Αναστασια σάς έστειλε αίτημα φιλίας,

μας ενημερώνει το facebook και βλέπουμε ένα προκλητικό πισινό να μας λέει "Στείλε άμα θες να βρεθούμε🥰😘στέλνω βίντεο και κάνω συναντήσεις.ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ".
Μόνο, που η "Αναστασία Καραμανλή", είναι ένα ...ακόμη ψεύτικο προφίλ στο facebook ( (https://www.facebook.com/profile.php?id=100076848128376) , καθώς οι φωτογραφίες της "Αναστασίας" είναι της διάσημης μοντέλας Bonnie Locket (https://www.instagram.com/bonnielocketxox/?hl=el)

για την οποία έγραψε μέχρι και η Daily Mail (https://www.dailymail.co.uk/femail/article-10045075/OnlyFans-model-addicted-buying-designer-clothes-says-shes-spent-200-000-far.html).

Συνήθως πίσω από τέτοιους ψεύτικους λογαριασμούς με προκλητικές γυναίκες, κρύβονται ομοφυλόφιλοι, που προσδοκούν να ανοίξουν κουβέντα και να λάβουν βίντεο από "μερακλήδες" βλάκες, που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν έναν καταφανέστατα ψεύτικο λογαριασμό.

Μερικές φορές όμως κρύβονται και εγκληματίες και φανταζόμαστε ότι κάποια προφίλ απασχολούν και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σίγουρα πάντως απασχολούν και το facebook, που κατεβάζει γρήγορα ψεύτικες λογαριασμούς με φωτογραφίες άλλων. Δεν ξέρουμε αν θα προλάβει να τσιμπήσει υλικό η "Αναστασία", δεν βλέπουμε να μακροημερεύει το ψεύτικο προφίλ.
Νεότερη Παλαιότερη