Σάλος εν καιρώ τεράστιας αναταραχής ξέσπασε στην Ουκρανία, όταν η 27χρονη Κριστίνα Τισκούν αποφάσισε να φορέσει φόρεμα με ντελκοτέ σε επίσημη εκδήλωση.

Ολόκληρη η Ουκρανία τις τελευταίες ημέρες ασχολείται με ένα σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει και αφορά ένα φόρεμα που θεωρήθηκε προκλητικό. Όλα ξεκίνησαν όταν η 27χρονη Κριστίνα Τίσκουν φόρεσε βαθύ ντεκολτέ σε επίσημη εκδήλωση, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί ο υπουργός Παιδείας και Επιστημών Ιγκόρ Γκαρμπαρούκ.

Ο υπουργός Παιδείας και η 27χρονη κοπέλα έδωσαν το παρών σε επίσημη επίσκεψη στη πόλη Λβιβ και οι πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media, πυροδότησαν το σάλο. Ο υπουργός και η νεαρή γυναίκα φωτογραφήθηκαν μαζί και οι χρήστες άρχισαν να αναρωτιούνται ποια σχέση τους ενώνει.

Λίγο αργότερα, έγινε γνωστό πως η 27χρονη είναι η βοηθός του δημάρχου της Λβίβ.

Ο Γκαρμπαρούκ, ο οποίος αποτελεί εξέχων μέλος της κυβέρνησης, πήρε διαζύγιο αμέσως μετά από αυτή την εμφάνιση, με τις «κακές γλώσσες» να αναφέρουν πως η «πέτρα του σκανδάλου» είναι η γυναίκα με το… βαθύ ντεκολτέ, όπως την αποκαλούν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η φωτογραφία έκανε τον γύρο του διαδικτύου όταν η Τισκούν τον δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, ενώ λίγο αργότερα, αποφάσισε να τον κάνει ιδιωτικό.

«Νόμιζα ότι όλοι έχουν την ελευθερία να ντυθούν όπως τους αρέσει και όπως νιώθουν άνετα», είπε η νεαρή, για να «εξοργίσει» ακόμα περισσότερα τα … λαγωνικά του instagram, τα οποία ανακάλυψαν φωτογραφία της με γούνα που κοστίζει 20.000 δολάρια. Μάλιστα, πολλοί χρήστες ανέφεραν πως το ποσό της γούνας ισούται με τον μισθό ενός δασκάλου για έναν ολόκληρο χρόνο.

Ποια είναι η Κριστίνα Τίσκουν

Η 27χρονη καλλονή είναι δικηγόρος και απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Λβιβ, ενώ έχει και το δικό της δικηγορικό γραφείο στο Κίεβο. Όπως αναφέρθηκε ανήκει στους εξωτερικούς συνεργάτες του δημάρχου, αλλά δεν είναι έμμισθη από το Ουκρανικό δημόσιο, (ώστε να δέχεται κριτική για το που βρίσκει τα χρήματα).

Το φόρεμα δημοπρατείται

Όπως έγινε γνωστό, ύστερα από τον σάλο, ο Αρτέμ Νικιφόροβ πλησίασε την Κριστίνα και της ζήτησε να κάνει δημοπρασία για το φόρεμά της με τον όρο πως τα χρήματα θα δοθούν σε φιλανθρωπική οργάνωση. Τότε η κοπέλα δέχτηκε και ο αγοραστής έδωσε 1.000 δολάρια (περίπου 885 ευρώ). «Αυτό είναι το φόρεμα της Κριστίνα Τισκούν, που δέχτηκε αρνητικά σχόλια και παρενοχλήθηκε για το υπερβολικά αποκαλυπτικό φόρεμά της. Κατόπιν παράκλησής μου, η Κριστίνα μας έδωσε το φόρεμα ώστε να προβούμε σε μια φιλανθρωπική δημοπρασία. Ο νικητής είναι ο Εβγκένι Λοσόφσκι, που έδωσε 1.000 δολάρια. Ο Εβγκένι συμφώνησε να δοθούν τα χρήματα στο νοσοκομείο της Χερσόνας. Εγώ ο ίδιος προσφέρω ακόμα 325 ευρώ» έγραψε στο Facebook.

Η σύζυγος στηρίζει

Η πρώην σύζυγος του Γκαρμπαρούκ, Αναστασία Ματουσέφσκαγια δήλωσε στο πρακτορείο Unian πως στηρίζει απόλυτα τον πρώην άνδρα της. «Σαν σεξολόγος και ψυχοθεραπεύτρια δεν θα σχολιάσω την υπόθεση με την Κριστίνα επειδή είμαι η πρώην σύζυγός του και μητέρα της κόρης του. Θα πω μόνο ένα πράγμα: Είμαι μαζί του! Είναι έντιμος άνδρας και επαγγελματίας». Επίσης στο προφίλ της στο Facebook έγραψε: «Λυπάμαι που τόσοι άνθρωποι επειδή είναι θυμωμένοι με τη ζωή τους ξεσπούν και δεν καταλαβαίνουν».
vradini.gr
Νεότερη Παλαιότερη