Στις φλόγες τυλίχτηκε το σπίτι του πρωταγωνιστή της επιτυχημένης ισπανικής σειράς του Netflix, La casa de Papel, Μιγκέλ Εράν, που υποδύεται τον Ρίο. Μάλιστα, ο ηθοποιός κινδύνευσε και αναγκάστηκε να πηδήξει από το παράθυρο για να σωθεί.

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή 8 Απριλίου και ο Ρίο βίωσε μία από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του. Το πατρικό σπίτι του που βρίσκεται στην επαρχία της Άβιλα, κάηκε κατά το μεγαλύτερο μέρος του. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική για να κατασβέσει την πυρκαγιά, ενώ ο Εράν μοιράστηκε με τους 14 εκατ. ακολούθους του στο Instagram στιγμιότυπα απ’ όσα εξελίσσονταν μπροστά στα μάτια του, καθώς οι φλόγες κύκλωναν το σπίτι του. Ο ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα γράφοντας: “Δεν μπορώ να το πιστέψω. Το σπίτι μου! Μπουάα! Όχι!”



Η πυροσβεστική της Άβιλα έκανε ανάρτηση σχετικά με το περιστατικό εκφράζοντας τη στήριξή της στον πρωταγωνιστή του La Casa de Papel.

Ο Εράν κατάφερε να γλυτώσει βγαίνοντας από το παράθυρο του δωματίου του, όταν ξύπνησε και συνειδητοποίησε ότι το σπίτι του καιγόταν. Δύο ημέρες μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στο σπίτι του και παρατηρώντας τις εικόνες καταστροφής ανέφερε ότι ευτυχώς κάηκαν μόνο υλικά αγαθά.


enikos.gr

Νεότερη Παλαιότερη