Την απόφασή του για τους δύο κατηγορουμένους στην υπόθεση του βιασμού και δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο, θα ανακοινώσει σήμερα 20 Μαΐου, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο.

Στο δικαστήριο, κατά την προηγούμενη συνεδρίαση, ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις των συνηγόρων και έτσι σήμερα με την έναρξη της δικασίμου θα ανακοινωθεί η απόφαση των Εφετών και των ενόρκων για την ενοχή των δύο νεαρών δραστών της υπόθεσης, οι οποίοι σε πρώτο βαθμό έχουν καταδικαστεί σε ισόβια και επιπλέον 15ετή κάθειρξη. Στη συνέχεια, το δικαστήριο θα αποφασίσει αν θα δώσει ελαφρυντικά και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με την ανακοίνωση της ποινής.

Κατηγορούμενοι για τον θάνατο της 21 ετών φοιτήτριας, ύστερα από άγρια σεξουαλική κακοποίησή της, δικάζονται ένας 24χρονος και ένας 22χρονος. Οι κατηγορούμενοι κακοποίησαν σεξουαλικά την Ελένη και όταν η φοιτήτρια απείλησε πως θα τους καταγγείλει, τη χτύπησαν βάναυσα και στη συνέχεια ενώ βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση τη μετέφεραν σε απόκρημνη παραλία και την πέταξαν στη θάλασσα

Enikos.gr




Νεότερη Παλαιότερη