Η Huawei μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακά και με πολλές δυνατότητες smartwatches, τα οποία εξελίσσει όλο και περισσότερο. Παρόλο που το προηγούμενο μοντέλο GT 2 Pro θεωρείται ένα από τα καλύτερα και πολυτελή smartwatch, το Watch 3 ήρθε για να μας αποδείξει ότι είναι από τα κορυφαία της αγοράς. 

Εμείς λοιπόν βάλαμε το Huawei Watch 3 στην καθημερινότητά μας και σας παρουσιάζουμε τις εντυπώσεις μας. 

Πρώτα όμως ας δούμε τα χαρακτηριστικά του:

Σώμα του ρολογιού: 46 mm. Είναι φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι με κεραμικό στο πίσω μέρος. Είναι αδιάβροχο (5ΑΤΜ) και ιδανικό για μπάνιο στη θάλασσα ή στην πισίνα, αλλά όχι για καταδύσεις.

Οθόνη: AMOLED 1,43’’ με ανάλυση 466 x 466 pixels. Καλύπτεται με ανθεκτικό κρύσταλλο. Στην πάνω- δεξιά πλευρά της οθόνης υπάρχει ένα περιστροφικό πλήκτρο που βοηθάει στην πλοήγηση στο μενού του ρολογιού. 

Αποθηκευτικός χώρος: 16GB

RAM: 2GB

Βάρος (χωρίς το λουράκι): 54g

Πάχος: 12,5mm

Ανοίγοντας τη συσκευασία βλέπουμε ότι το Huawei Watch 3 έρχεται μαζί με τον μαγνητικό φορτιστή του, στον οποίο το ρολόι «κουμπώνει» πολύ εύκολα. Το ρολόι που επιλέξαμε ήρθε με το καφέ, δερμάτινο λουράκι (22mm), το οποίο αποπνέει υψηλή αισθητική και ταιριάζει απόλυτα με τα καλοκαιρινά σας outfits. Παρόλα αυτά υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξετε λουράκι (πιο σπορ ή μεταλλικό) ανάλογα και με την περίσταση.

Όσο αναφορά τις δυνατότητες του, το ρολόι δονείται κάθε φορά που έχουμε μια εισερχόμενη κλήση και επιπλέον μπορούμε να δούμε τα SMS, e-mail και άλλες ειδοποιήσεις στην οθόνη του. Διαθέτει αισθητήρα καρδιακών παλμών που ανιχνεύει τους παλμούς 24/7 καθώς επίσης και αισθητήρα θερμοκρασίας. Επιπλέον μας δείχνει τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα, τα επίπεδα του stress στον οργανισμό μας και μας προσφέρει παρακολούθηση του ύπνου με αναλυτικές πληροφορίες στην εφαρμογή Huawei health.

Για τους λάτρεις της άσκησης, το Watch 3 προσφέρει πάνω από 100 προγράμματα προπόνησης τόσο για αθλήματα εσωτερικού όσο και εξωτερικού χώρου. 

Όσο αναφορά τη διάρκεια της μπαταρίας, θα χρειαστείτε μια φόρτιση κάθε 3 μέρες, εκτός και αν επιλέξετε το ultra-long life battery mode, στο οποίο η μπαταρία κρατάει σχεδόν 10 μέρες και που δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από το normal mode.

Κλείνοντας, θα πούμε ότι το Huawei Watch 3 προσφέρει πολλές δυνατότητες στον χρήστη, είναι αρκετά ανθεκτικό σε χτυπήματα και μπορεί άνετα να ανταγωνιστεί τα περισσότερα smartwatches που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Συνολική βαθμολογία: 8,5/10

Γράφει η Όλγα Ιωαννίδου

Επιμέλεια #salonikaplus






Φυτοθεραπεία
Αρωματοθεραπεία
Ομοιοπαθητικά
Φυτικά καλλυντικά
Aνθοϊάματα Bach
Το φαρμακείο μας διαθέτει μεγάλη γκάμα βαμμάτων και αιθερίων ελαίων σε εκπληκτικές τιμές, καθώς και 100% φυτικά καλλυντικά παραγωγής μας.
Νεότερη Παλαιότερη