Τα συγκεκριμένα ακουστικά προσφέρουν καθαρό και δυνατό ήχο, ενώ επιπλέον διαθέτουν τη λειτουργία ακύρωσης εξωτερικών θορύβων με το πάτημα ενός κουμπιού, ώστε τίποτα να μη σας αποσπάει την προσοχή όταν ακούτε τα αγαπημένα σας κομμάτια.

Επιπλέον, συνδέονται ασύρματα με τη φορητή συσκευή σας (κινητό, tablet, laptop) μέσω Bluetooth 5.0 και διαθέτουν μικρόφωνο που προσφέρει αρκετά καλή επικοινωνία στις κλήσεις σας.

Διαθέτουν επίσης πλήκτρο πολλαπλών επιλογών για λειτουργίες όπως αναπαραγωγή/παύση μουσικής και για απάντηση/απόρριψη των κλήσεων. Επίσης, προσφέρουν εξαιρετική άνεση στην εφαρμογή τους χάρη στα μαξιλαράκια που διαθέτουν γύρω από τα ηχεία.

Πέρα από αυτά, υποστηρίζουν φωνητικό έλεγχο μέσω Apple Siri και Google Assistant, ώστε να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη!

Η αυτονομία της μπαταρίας μπορεί να φτάσει μέχρι τις 22 ώρες, ενώ στην περίπτωση που ξεχάσετε ή δεν έχετε τη δυνατότητα να τα φορτίσετε, δύναται να συνδεθούν με καλώδιο (το οποίο περιλαμβάνεται στη συσκευασία) με τη συσκευή σας.

Τέλος, η συσκευασία περιέχει, μαζί με το καλώδιο φόρτισης, μία πρακτική θήκη μεταφοράς, ώστε να τα έχετε πάντα μαζί σας στην καθημερινότητά ή στο ταξίδι σας.

Η βαθμολογία μας λοιπόν για τα ασύρματα ακουστικά Toshiba RZE-BT1200H είναι η εξής:

Ένταση ήχου: 8,5/10

Λειτουργία ακύρωσης εξωτερικών θορύβων: 9/10

Αυτονομία μπαταρίας: 7/10

Άνεση στην εφαρμογή: 9/10

Γράφει η Όλγα Ιωαννίδου

Επιμέλεια #salonikaplus







Νεότερη Παλαιότερη