Η Huawei μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακά καλά προϊόντα, οπότε και με τα Freebuds 4, τα οποία αντικατέστησαν τα Freebuds 3 και Freebuds Pro, δε θα σας αφήσει απογοητευμένους. Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά την περιγραφή τους:

Αρχικά, έρχονται μαζί με μία στρόγγυλη, ασύρματη θήκη φόρτισης και με ένα καλώδιο USB type C. Το βάρος για το κάθε ακουστικό είναι 4,1g, ενώ για τη θήκη φόρτισης στα 38g, βάρος πρακτικά αμελητέο. Εμείς τα επιλέξαμε το άσπρο χρώμα (ceramic white), ενώ το ασημί χρώμα (silver frost) καλύπτει τα γούστα αυτών που τους αρέσουν τα σκούρα χρώματα.

Όσο αναφορά το χειρισμό των ακουστικών, είναι πολύ χρήσιμο να κατεβάσετε την εφαρμογή AI Life, από την οποία μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις οδηγίες χρήσης τους. Επιπλέον, από την ίδια εφαρμογή μπορείτε να ρυθμίσετε αρκετές παραμέτρους για τα ακουστικά σας, όπως π.χ. με ποιόν τρόπο θα απαντάτε σε μία κλήση ή το πως θα κάνετε αναπαραγωγή ή παύση της μουσικής.

Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι τα Huawei Freebuds 4 έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με 2 συσκευές ταυτόχρονα για απρόσκοπτη εναλλαγή ακρόασης.

Όσο αναφορά την αντοχή της μπαταρίας, μια πλήρης φόρτιση αρκεί για 4 ώρες αναπαραγωγή μουσικής, ενώ στην περίπτωση που τελειώσει η μπαταρία των ακουστικών, μια γρήγορη φόρτιση των 15 λεπτών επιτρέπει την αναπαραγωγή μουσικής για 2,5 ώρες.

Η βαθμολογία μας για τα ακουστικά Huawei Freebuds 4 είναι η εξής:

Σχεδιασμός: 9/10

Άνεση: 8,5/10

Αυτονομία μπαταρίας: 8/10

Καθαρότητα ήχου: 9/10

Μικρόφωνο: 9/10


Γράφει η Όλγα Ιωαννίδου

Επιμέλεια #salonikaplus






Νεότερη Παλαιότερη