Συνοδέψτε τα με μπυρίτσα, φρέσκες τηγανιτές πατατούλες και απογειώστε τη γεύση

Υλικά συνταγής

1.200 γρ. χοιρινά παϊδάκια
70 γρ. light soy sause
75 γρ. ουίσκι
3 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
50 γρ. κόλιανδρο, φρέσκο
60 γρ. μέλι
Πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

Πρώτα βάζουμε τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά.

Αφήνουμε τα παϊδάκια μέσα στη μαρινάδα για 3 ώρες τουλάχιστον.

Στη συνέχεια, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου.

Βάζουμε τα παϊδάκια σε ταψί πάνω στη σχάρα και κατόπιν τα ψήνουμε στο γκριλ για 8 με 10 λεπτά την κάθε πλευρά, καταβρέχοντας κατά διαστήματα με λίγη από τη μαρινάδα.

Συμβουλές

Αντί για ουίσκι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε sake ή dry sherry.
Για έξτρα γεύση μπορούμε να συνοδέψουμε τα παϊδάκια με μπάρμπεικιου σος.

πηγή: supersyntages.gr
Νεότερη Παλαιότερη