Έτοιμο σε 30 λεπτά
1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά μαγειρεμένο
400 γρ. κόκκινα φασόλια σε κονσέρβα
280 γρ. σάλτσα ντομάτας σε κύβους
1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
1 κ. γλ. κόκκινο πιπέρι
Αλάτι, πιπέρι
Προαιρετικά για γαρνιτούρα: τυρί, ξινή κρέμα, τσιπς τορτίγιας, κόλιανδρο, φρέσκο κρεμμυδάκι
400 γρ. κόκκινα φασόλια σε κονσέρβα
280 γρ. σάλτσα ντομάτας σε κύβους
1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
1 κ. γλ. κόκκινο πιπέρι
Αλάτι, πιπέρι
Προαιρετικά για γαρνιτούρα: τυρί, ξινή κρέμα, τσιπς τορτίγιας, κόλιανδρο, φρέσκο κρεμμυδάκι
Εκτέλεση
Βήμα 1
Ανακατέψτε το κρέας, τα φασόλια και τις ντομάτες σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
Βήμα 2
Αφήστε να πάρει μια βράση σε μέτρια φωτιά, χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε να σιγοβράσει για περίπου 30 λεπτά.
Βήμα 3
Αλατοπιπερώστε κατά βούληση και απολαύστε με τις αγαπημένες σας γαρνιτούρες, όπως τυρί, ξινή κρέμα, κόλιανδρο ή τσιπς τορτίγιας.
newsbeast.gr