Ο ερχομός του φθινοπώρου σηματοδοτεί για τους περισσότερους της εμφάνιση της εποχικής τριχόπτωσης, που είναι ένα φυσιολογικό και ιδιαίτερα συχνό φαινόμενο. Είναι ένα παροδικό και αναστρέψιμο πρόβλημα που επηρεάζει και τα δύο φύλα και το οποίο μπορεί να αντιμετωπιστεί με τη χρήση των κατάλληλων προϊόντων.

Για αυτό το λόγο εμείς δοκιμάσαμε το σαμπουάν Equilibra Tricologica κατά της τριχόπτωσης που περιέχει μεταξύ άλλων αλόη, έλαιο argan, βιταμίνες Α,Ε,C,B5,B6, πράσινο τσάι και φυτική κερατίνη. Η αλόη και το έλαιο argan προσφέρουν ενυδατική και μαλακτική δράση, οι βιταμίνες αναζωογονούν τις ρίζες της τρίχας και το πράσινο τσάι ενισχύει τη μικροκυκλοφορία.

Το συγκεκριμένο σαμπουάν καθαρίζει και ενυδατώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει και παράλληλα είναι κατάλληλο ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα αφού δεν περιέχει:

SLES, SLS, Parabens, αλλεργιογόνα

Για αυτό το λόγο το έχουμε βάλει στην καθημερινότητά μας και θεωρούμε ότι είναι το καλύτερο σαμπουάν για τα μαλλιά μας ενάντια στην τριχόπτωση

Βαθμολογία: 10/10

Γράφει η Όλγα Ιωαννίδου

Επιμέλεια #salonikaplus





Φυτοθεραπεία
Αρωματοθεραπεία
Ομοιοπαθητικά
Φυτικά καλλυντικά
Aνθοϊάματα Bach
Το φαρμακείο μας διαθέτει μεγάλη γκάμα βαμμάτων και αιθερίων ελαίων σε εκπληκτικές τιμές, καθώς και 100% φυτικά καλλυντικά παραγωγής μας.
Νεότερη Παλαιότερη