Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το κεφίρ μαζί με το αλεύρι που φουσκώνει και ανακατεύουμε με την μαρίζ μέχρι να έχουμε μια κολλώδες ζύμη.

Βάζουμε την ζύμη σε ένα κορνέ και κόβουμε την άκρη.

Τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά μέσα σε ηλιέλαιο βάζοντας με τη βοήθεια του κορνέ κάθε φορά μια μικρή ποσότητα ζύμης.

Τους ανακατεύουμε και τους βγάζουμε μόλις πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα. Οι λουκουμάδες θα είναι έτοιμοι σε 10 λεπτά.

Καλή απόλαυση!

govastileto.gr