Ενδιαφέρον γευστικός συνδυασμός που απογειώνει το απλό κοτόπουλο

Υλικά

2 στήθη κοτόπουλου
1 κ. γλ. αλάτι
1/2 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
1/4 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
1/2 φλ. τσαγιού τεμαχισμένη μοτσαρέλα
1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
3 κ. σ. τυρί κρέμα
1/2 φλ. τσαγιού λιαστές ντομάτες σε λάδι, στραγγισμένες και ψιλοκομμένες
1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο σπανάκι

Εκτέλεση

Βήμα 1

Κάντε μια μεγάλη σχισμή, σαν τσέπη, σε κάθε στήθος κοτόπουλου. Αλατοπιπερώστε το εξωτερικό και το εσωτερικό με αλάτι, πιπέρι και προσθέστε σκόνη σκόρδου.

Βήμα 2

Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα 3 είδη τυριών μαζί με τις λιαστές ντομάτες.

Βήμα 3

Τοποθετήστε το μείγμα τυριών σε κάθε στήθος κοτόπουλου και στη συνέχεια προσθέστε το σπανάκι.

Βήμα 4

Κλείστε τις «τσέπες» όσο καλύτερα μπορείτε, στερεώνοντας με οδοντογλυφίδα αν χρειαστεί.

Βήμα 5

Ψήστε στο φούρνο και αφήστε το κοτόπουλο να ξεκουραστεί για 5 λεπτά πριν το κόψετε


newsbeast.gr
Νεότερη Παλαιότερη